KSMMO Başkanı Yedikaya'dan Korona mücbir sebep olmalı!

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Ali Yedikaya, 'Dünyamızı etkileyen ve ülkemizde de hızla yayılan Koronavirüs (Covid-19), gündelik yaşamı durma noktasına getirmekte ve toplumun her kesimini doğrudan etkilemektedir' dedi.

KSMMO Başkanı Yedikaya'dan  Korona mücbir sebep olmalı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Ali Yedikaya, ‘Dünyamızı etkileyen ve ülkemizde de hızla yayılan Koronavirüs (Covid-19), gündelik yaşamı durma noktasına getirmekte ve toplumun her kesimini doğrudan etkilemektedir’ dedi.

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Ali Yedikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: Yaşam Hakkı Her Türlü Değerden Üstündür. Kamu Finansmanın en önemli gelir kaynağı olan Vergilerin Tarh, Tahakkuk ve Tahsilatında Devletimizle Mükellefler arasındaki köprü olan Mali Müşavirlerinde Evde Kalma Hakkı Yok mu? Belirli sektörler riskli olduğundan kapatılmış durumda. Meslek Mensuplarımız hergün binlerce Fatura, Evrak vs ile temas ederek Mesleğini sürdürmekte ve Corona virüse karşı büyük bir risk altında çalışmaktadırlar. Böyle bir çalışma ortamında ne kadar sağlıklı kalabiliriz. Bizlerde insansız. Çok şey istemiyoruz.
Devletimize daha sağlıklı hizmet vermek adına #mücbirsebep ve #beyanlaruzatılsın istiyoruz.'