'Köylü olarak perişanız..!'

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, ilçe ziyaretleri sırasında çiftçilerle, tarım işçileriyle görüştü, dertleri dinledi. Köylüler, Özer'e dert yanarak, yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Özer, 'Halkın iktidarında sözümüz var kırsalda çalışan kadın ve gençlerin tamamı sigortalı olacak. Sigorta primlerini devlet ödeyecek' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Köylü olarak perişanız..!'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Öser, parti yöneticileriyle birlikte ilçe ziyaretlerini de sürdürüyor. Özer, ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelirlirken, aynı zamanda tarlada çalışan çiftçileri ve tarım işçilerini de ziyaret etti, hal hatır sordu. 

Ziyaretleri sırasında köylüler, elektrik ve mazot fiyatlarının pahalı olduğunu ifade ederek, “Memnun değiliz, durumumuz hiç iyi değil” dedi. Bir vatandaş Başkan Ümit Özer’e, araç muayene konusunda dert yandı ve “Geçen muayeneden arabam geçmedi. Geçmeyince gittim, muayeneden geçsin diye inen arabanın dörtte bir parasını harcıyorum dörtte bir parası. Önceden  AK Parti'ye verdik, memnun değiliz. Hiç sorma, perişanız” ifadelerini kullandı.
'Köylü olarak perişanız..!'
“YAKINLARIMLA DÖVÜŞÜYORDUM”
AK Parti yüzünden daha önce yakınları ile de kavga ettiğini ifade eden vatandaş, şunları söyledi: AK Partiliydim ama ağabeyim CHP'liydi. Benim halamın oğlu var. O CHP'liydi. Ya neredeyse bir kalkıp birbirimize vuracaktık. O derece dövüşüyorduk. Ya siz yalan söylüyorsunuz. AK Parti iyi, AK Parti şöyle çalışıyor, yol yaptırıyor, köprü yaptırıyor. Adam tüm satmış, bizim yerimiz kalmamış yani. Gidecek yerimiz yok o dereceymiş. Yani sonra görünce dedim ya kusuruma bakmayın ben sizinle dövüşüyordum dedim. Vallahi ben bu kadar olduğunu bilemiyorum dedim. Siz dedim benden on sene önce ileriyi görüyor musunuz? Ben göremiyormuşum dedim. Şimdi görür vaziyetteyiz.
Bir diğer vatandaş da Özer’e, daha önce AK Parti’ye oy verdiğini belirterek, “Artık yeter. Değişim iyi olur” dedi.
'Köylü olarak perişanız..!'
“KÖYLÜ, ÜRETEN ELLER, İNEĞİNİ, KOYUNUNU, TARLASINI SATAR, ÇİFTÇİLİĞİ BIRAKIR HALE GELMİŞ”
Ziyaretlerine ilişkin açıklama yapan CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “AKP'nin yıllardır üretimden uzak, ranttan yana anlayışıyla köylü, üreten eller, ineğini, koyununu, tarlasını satar, çiftçiliği bırakır hale gelmiş” dedi.
“VATANDAŞ AKP'NİN KÖTÜ YÖNETİMİNİN BEDELİNİ AĞIR ÖDÜYOR”
Özer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Üreten, emek veren vatandaşlarımızı dinledik. Tarlada emeğin feryadına şahit olduk. AKP'nin yıllardır üretimden uzak, ranttan yana anlayışıyla köylü, üreten eller, ineğini, koyununu, tarlasını satar, çiftçiliği bırakır hale gelmiş. Her geçen gün artan girdi maliyetleri tarım ve hayvancılığı yapılamaz hale getirmiştir. Kayseri de bu acı gerçekle karşı karşıya ve AKP'nin kötü yönetiminin bedelini ağır ödüyor. Elindekileri bir bir kaybediyor. Çiftçimiz artık gerçeği gördü. Bu iktidar üretimden değil, ranttan yana. Unutulan, çaresizliğe terk edilen Çiftçiler de, hesap sormak için de sandığı bekliyor. AKP'ye oy veren, aldatılan, kaldırılan vatandaşlarımız pişman! "Artık yeter, perişan olduk. Her şeyi satmışlar" diyor ve değişim istiyor. Halkın iktidarını bekliyor. Umutsuzluk yok. Ne ezen ne ezilen insanca Hakça bir düzen ya gelecek ya. Hep birlikte kuracağız halkın iktidarını. Güzel günler yakın. 
'Köylü olarak perişanız..!'
“HALKIN İKTİDARINDA SÖZÜMÜZ VAR; KIRSALDA ÇALIŞAN KADIN VE GENÇLERİN TAMAMI SİGORTALI OLACAK”
Tarım işçileri ile de bir araya gelen Özer, onlarla sohbet etti. Özer,  “Tarlada fabrikada, çarşıda pazarda her yerde halkımızla birlikteyiz. Toprağa emek veren, bu uğurda alın teri döken işçilerimizle, emek kokan ellerle buluştuk. Sofralarını bizimle paylaşan, konuşup, dertleştiğimiz tarım emekçilerimize teşekkür ediyorum. Halkın iktidarında sözümüz var; kırsalda çalışan kadın ve gençlerin tamamı sigortalı olacak. Sigorta primlerini devlet ödeyecek. Üreten, emek veren, alın teri döken vatandaşlarımızı koruyup, kollamak boynumuzun borcu. Asla umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan.

'Köylü olarak perişanız..!'