Köylü böyle isyan etti: Tavuklara yem alamıyoruz! Kapıyı açık bırakıyoruz, tilki gelip yesin diye, halimiz bu...

CHP Kayseri İl Başkanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için ayrılan Ümit Özer, vatandaşlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe ziyaretleri sırasında bir vatandaşın yem fiyatlarındaki artış yüzünden hayvanları sattığını ve bunun yanı sıra tavuklara bile yem alamadıkları için kümesin kapısını açık bıraktıklarına yönelik sözleri dikkat çekti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Köylü böyle isyan etti: Tavuklara yem alamıyoruz! Kapıyı açık bırakıyoruz, tilki gelip yesin diye, halimiz bu...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için ayrılan Ümit Özer, vatandaşlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. 
Kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de ziyaretlerine devam eden Özer, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. İlçe ziyaretleri sırasında bir vatandaşın yem fiyatlarındaki artış yüzünden hayvanları sattığını ve bunun yanı sıra tavuklara bile yem alamadıkları için kümesin kapısını açık bıraktıklarına yönelik sözleri dikkat çekti.
"HAYVANLARA YEM YETİŞTİREMİYORUZ"
Hayvanlara yem yetiştiremediklerini dile getiren vatandaşlar, “Tavuğumuz var. Tilki gelse önceden kovalıyorduk, yumurtasını alalım diye. Şimdi yemi yok, yetiştiremiyoruz diye tilki yesin diyoruz, kovalamıyoruz. Şimdi kapıları açıyoruz. O haldeyiz. Seçimi bekliyoruz bir umut. İnşallah iyi olur” diye konuştu. 
Köylü böyle isyan etti: Tavuklara yem alamıyoruz! Kapıyı açık bırakıyoruz, tilki gelip yesin diye, halimiz bu...
“TÖVBE BİR DAHA…”
Geçinemediklerinden dert yanan vatandaşlar, büyükbaş hayvanları da yem yetiştiremediklerini için sattıklarını belirterek, “Herkes borçlu. Bütün köy borçlu” şeklinde konuştu. Sohbet sırasında bir vatandaş, daha önce AK Parti’ye oy verdiğini belirterek “Tövbe bir daha” ifadelerini kullanması da dikkat çekti. 
“AKP ÇİFTÇİYİ ÜRETEMEZ, TÜM KÖYLÜYÜ BORÇLU HALE GETİRDİ! YAZIKLAR OLSUN. YAZIKLAR OLSUN MİLLETİN EFENDİLERİNİ BU HALE GETİRENLERE”
Ziyaretleri sonrası açıklama yapan Özer, iktidara tepki göstererek, “Çiftçiyi üretemez, tüm köylüyü borçlu hale getiren AKP'den bu millet bıktı, bıktı, bıktı. Tavuklarına bile yem alamayan köylü ‘Artık kapıyı açık bırakıyoruz ki tilki gelsin tavukları yesin, ne yapalım, yem yetiştiremiyoruz’ diyecek hale gelmiş. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun milletin efendilerini bu hale getirenlere” dedi.
Köylü böyle isyan etti: Tavuklara yem alamıyoruz! Kapıyı açık bırakıyoruz, tilki gelip yesin diye, halimiz bu...
“AKP'YE OY VEREN DE PİŞMAN. ASLA UMUTSUZLUK YOK, BU YALAN VE TALAN DÜZEN YA BİTECEK YA BİTECEK”
CHP Kayseri Milletvekili aday adayı Ümit Özer, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Çiftçiyi üretemez, tüm köylüyü borçlu hale getiren AKP'den bu millet bıktı, bıktı, bıktı. Her yerde isyan her yerde tepki var bu adaletsiz düzene. Vatandaş hayvanlarına yem alamıyor,  yetiştiremiyor, hayvanlarını satmak zorunda kalıyor, geçinemiyor. Tavuklarına bile yem alamayan köylü "Artık kapıyı açık bırakıyoruz ki tilki gelsin tavukları yesin, ne yapalım, yem yetiştiremiyoruz" diyecek hale gelmiş. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun milletin efendilerini bu hale getirenlere. Çok ama çok az kaldı. Herkesin rahat nefes alacağı, huzur içinde, yaşayacağı, üretenin, emeğin kazanacağı bir ülkeyi hep birlikte inşa edeceğiz. Bu rant ve koltuk iktidarının, bu saray iktidarının sonu geldi. AKP'ye oy veren de pişman. Asla umutsuzluk yok. Bu yalan ve talan düzen ya bitecek ya bitecek. Genel Başkanımız, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Halkın iktidarı, yani güzel günler yakın.