Koronavirüs Pandemisi oyun muydu?

Pandeminin bir oyun olduğu görüşünü savunan, aşı karşıtı eylemleriyle tanınan Gazeteci Ali Osman Önder Kayserililerle buluşacak. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Koronavirüs Pandemisi oyun muydu?

Milyonları etkileyen koronavirüs pandemisinin bir oyun olduğu görüşünü savunan ve aşı karşıtı protestolarıyla dikkat çeken Gazeteci Ali Osman Önder, Kayserililerle buluşuyor. Tüketiciler Birliği Kayseri Şubesi’nin davetlisi olarak Kayseri’ye gelecek olan Önder’in Kocasinan Belediyesi Seminer Salonu’nda; aşının yan etkileri, İklim krizi gerçekten var mı? Hayvancılık ve tarım bitiriliyor mu? başlıkları altında bir konferans vereceği öğrenildi. Önderin konferansı saat 18.00’de başlayacak. 
Önder orman yangınlarıyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan, “Hemen hemen bütün illerde ormanlar yanıyor. Bu olayların hiç birisi doğal değil. Ormanlar 5G için büyük engel teşkil  ediyor. Akıllı şehirler ve kontrol edilebilir canlı yaşam için bu ormanlar yakılıyor. Bir sebebi de özellikle çam ormanları başak proteinini parçalıyor. “ mesajını paylaştı.