KORKUTAN GÖRÜNTÜ!

KORKUTAN GÖRÜNTÜ!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Milletvekili Çetin Arık’ın bir süre önce Meclis kürsüsünden gündeme taşıdığı nüfus müdürlüklerindeki koronavirüsü tehlikesi yeniden gündeme geldi. Bazı vatandaşlar, Nüfus Müdürlükleri önünde oluşan uzun kuyruklara dikkat çekerek, “Vatandaşın sağlığının tehlikede olduğunu” belirtti.

Duyarlı vatandaşlar, “Nüfus Müdürlüklerinde halen kimlik, pasaport, sürücü belgesi başvuruları yoğun bir şekilde devam ediyor.  Her başvuruda parmak izi givi verilerin alınması tehlike oluşturuyor. Çünkü yakın temas var. Aynı zamanda bina dışında da sosyal mesafe kurallarına uyulmuyor” şeklinde görüş belirtti.

 

CHP MİLLETVEKİLİ ARIK: ÖDENEK YOK, ELDİVEN, DEZENFEKTAN, MASKE ALINAMIYOR!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, bir süre önce İçişleri Bakanlığının Koronavirüs tedbirleri aldığını, ancak kendi personelini unuttuğunu öne sürmüştü. Arık, nüfus müdürlüklerinde vatandaşın parmak izini almak zorunda kalan personelin yakın temas durumuna dikkat çekti. Arık, yıllık ödeneklerin ödenmediğini de ifade ederek, “Mart ayının ortasına gelinmesine rağmen bütün yıllık ödeneklerin henüz ödenmemiş olması dolayısıyla personelin ihtiyacı olan eldiven, maske, dezenfektan alınamamakta” ifadelerini kullanmıştı..Haberin detayları için TIKLAYIN