Korkulu rüya görmemek için…

Kayserispor hafta sonu oynayacağı Yukatel Adana Demirspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdü. Sarı Kırmızılılar kalan haftalarda korkulu rüya görmemek için bu maçı mutlak kazanmak istiyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Korkulu rüya görmemek için…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda  Adana Demirspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. İki takım için de son derece önem taşıyan karşılaşma için Sarı Kırmızılılar, Recep Mamur Tesislerinde çalışmalarına devam etti. Kulübün resmi x hesabından da yapılan çalışmanın kareleri paylaşıldı.

Korkulu rüya görmemek için…
13 Nisan Cumartesi günü Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma öncesinde; Adana ekibi 31 maçta topladığı 39 puanla 11. sırada yer alırken; sarı kırmızılılar 36 puanla 13. sırada yer alıyor. Ligin son sırasında yer alan İstanbulspor’un 13 puanı bulunurken, Kayserispor ile 19. sırada yer alan Pendikspor arasında sadece 6 puan fark var. Sarı Kırmızılılar bu önemli karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak kalan haftalarda korkulu rüya görmek istemiyor.