Koordinasyon Toplantısı yapıldı! Hangi illeri kapsıyor?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdiklerini açıkladı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Koordinasyon Toplantısı yapıldı! Hangi illeri kapsıyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yaptıklar koordinasyon toplantısına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlık ettiğini söyledi.
Koordinasyon Toplantısı yapıldı! Hangi illeri kapsıyor?Bakan Mehmet Özhaseki, toplantıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz başkanlığında Deprem Bölgeleri Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik. 6 Şubat depremlerinden etkilenen şehirlerimizin yeniden inşasını ve oradaki yaşamın bir an önce canlanması için yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. Afetten zarar gören şehirlerimizde hayatın normale dönmesi için devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte tüm gücümüzle sahada çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah 11 şehrimizi hızlı ve güvenli bir şekilde ayağa kaldırarak eski güzel günlerine kavuşturacağız.
Koordinasyon Toplantısı yapıldı! Hangi illeri kapsıyor?