Koordinasyon Merkezinden Demokratik Destek

Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi, yürüme zorluğu çeken vatandaşların oy kullanacakları okullarda, sandıkların bulunduğu sınıflara rahat bir şekilde ulaşabilmeleri için ücretsiz ulaşım desteği verdi.

Koordinasyon Merkezinden Demokratik Destek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla oy verme işlemi sürüyor. Kayseri İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi tekerlekli sandalye kullanan ortopedik engelli vatandaşlar ile yatalak hastalara oy kullanacakları okula ücretsiz ulaşım imkanı sağladı.

Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi hastaların huzur ve güven ortamı içerisinde demokratik hakları olan oy verme işlemini gerçekleştirebilmeleri gerekli desteği sağlıyor.  Yürüme zorluğu çeken vatandaşların oy kullanacakları okullarda, sandıkların bulunduğu sınıflara rahat bir şekilde ulaşabilmeleri için ücretsiz ulaşım desteği verdi. 

Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi tekerlekli sandalye kullanan ortopedik engelli vatandaşlar ile yatalak hastalara oy kullanacakları okula ücretsiz götürüp tekrar ikametgahlarına bırakıyor.