Konya'dan mutlu haber geldi!

4-8 Aralık tarihlerinde Konya'da düzenlenecek futbol müsabakalarına Kayseri Üniversitesi de katıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Konya'dan mutlu haber geldi!

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 4-8 Aralık tarihlerinde Konya’da düzenlenecek futbol müsabakalarına Kayseri Üniversitesi de katılmıştı. Müsabakalarda ilk karşılaşmasını Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ile yapan Kayseri Üniversitesi Futbol Takımı’nda yüzler güldü. 

Konya'dan mutlu haber geldi!

Gol olup yağdılar

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’ne 5 gol atan Kayseri Üniversitesi Futbol Takımı’nda yüzler gülerken  Konya’dan gelen mutlu haberi Kayseri Üniversitesi sosyal medya üzerinden paylaştı. Kayseri Üniversitesi’nin o paylaşımı ise şu şekilde; “Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 4-8 Aralık 2023 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen futbol müsabakalarında bugün oynadıkları ilk maçlarında Konya Gıda ve Tarım Üniversitesini 5-0 yenen Üniversitemiz Futbol Takımını kutluyoruz.”

Rektör Karamustafa başarılar dilemişti

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa Konya’ya müsabakalara katılmak için yola çıkan Üniversite takımı oyuncularına ve ekibine başarılar dilemişti. Rektör Prof. Dr. Karamustafa; “Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 4-8 Aralık tarihlerinde Konya’da düzenlenecek futbol müsabakaları için Üniversitemiz Futbol Takımı yola çıktı. İlk karşılaşmayı yarın saat 11:30’da Konya Gıda ve Tarım Üniv. ile yapacak olan takımımıza başarılar diliyorum.”

Diğer yandan galibiyet sonrası Rektör Karamustafa tebrik ederek şunları söyledi; "Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 4-8 tarihlerinde Konya'da düzenlenen futbol müsabakaları kapsamında bugün deplasmanda Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi'nde 5-0 yenen takımımızı Aralık canı yürekten kutluyorum. Tebrikler BizimÇocuklar"