Konya'da bir Tomarzalı

Konya'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Konya Yarı Maratonu'nda Tomarzalı İbrahim Sarıduman dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Konya'da bir Tomarzalı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hafta sonu Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Konya Yarı Maratonu gerçekleştirildi. Organizasyona 34 ülkeden 4 bin 500 sporcunun katılım sağlarken; maraton 21 kilometre, 10 kilometre ve halk koşusu olmak üzere üç kategoride gerçekleştirildi.

Bu yıl ‘İyilie Koşuyoruz sloganı ile yapılan maratonun gelirleri; Selçuklu Otizmli Bireyler Vakfı (SOBE), Meram Down Sendromlu Bireyler Yaşam Destek Merkezi (DOSD MERAM) ve Karatay Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi ile birlikte İsrail’in yaptığı katliama dikkat çekmek için Gazze’ye bağışlanıyor. 

Konya'da bir Tomarzalı

Konya’da yapılan organizasyona Kenyalı’lar damga vururken Tomarzalı İbrahim Sarıduman da üzerinde Tomarza yazılı tişörtüyle dikkatleri çekmeyi başardı. Erkeklerde Kenyalı James Kipkogei Kipkoech, kadınlarda da aynı ülkeden Elida Jelimo Korir birinci olduğu maratonda Tomarzalı İbrahim Sarıduman ise maratonu 1 saat 52dakikada tamamlayarak 34. oldu.