'Komşum ikinci el ayakkabı alırken Suriyeli 2 bin TL'ye ayakkabı alıyor! Yazık değil mi?'

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Meydan'da vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretleri sırasında Özer'e dert yanan bir vatandaş, 'Komşum ikinci el ayakkabı almış, pazarlık yapa yapa, ama Suriyeli gidiyor 2 bin liralık ayakkabı alıyor. Yazık değil mi?' ifadelerini kullandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Komşum ikinci el ayakkabı alırken Suriyeli 2 bin TL'ye ayakkabı alıyor! Yazık değil mi?'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ve il yöneticileri çarşı pazar ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerde vatandaşları dinleyen CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, yaşanan ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, “Kayseri, bu iktidara güvendi, en büyük desteği verdi. Tablo ortada. Yıllardır aynı yüzler, aynı sözler. Artık yeter. Anadolu’daki uyanışı görüyoruz. Artık hiçbir yer birileri için kale değil” dedi.
'Komşum ikinci el ayakkabı alırken Suriyeli 2 bin TL'ye ayakkabı alıyor! Yazık değil mi?'
“ANADOLU’DAKİ UYANIŞI GÖRÜYORUZ. ARTIK HİÇBİR YER BİRİLERİ İÇİN KALE DEĞİL! ‘CEKETİMİZİ ASSAK KAZANIRIZ’ HİÇ DEĞİL! TAKKE DÜŞTÜ, KEL GÖRÜNDÜ”
CHP İl Başkanı Özer, ziyaretlerine ilişkin şu ifadeleri kullandı: Vatandaşlarımız halkını düşünen liderin kim olduğunu biliyor. Daha önce AKP’ye oy veren vatandaşlarımız da bu düzen bitsin diyor. “Komşum ikinci el ayakkabı almış, pazarlık yapa yapa, ama Suriyeli gidiyor 2 bin liralık ayakkabı alıyor. Yazık değil mi? 240 ay kim yaşayacak yarına çıkacağımızın garantisi var mı? Asgari ücretli bu TOKi’den nasıl çıkacak, nasıl ev alacak? Bu kiraları ben mi yükselttim? Bir şey desen, polis geliyor! Konuşma hakkımız olmasın mı? Çocuklarımızın rahat, güzel yaşamasını istemez miyiz? Bir kilo peynir alsan 100 lira. Nasıl alacağız? Alım gücü yok. Sen tertemizsin Allah için vatandaşın içine çıkıyor geziyorsun, gelsin milletvekili bana desin alım gücün var mı? Neyle alacağız, hırsızlık mı yapacağız?” diyen ve daha önce AKP’ye oy veren ve bu yüzden pişman olduklarını dile getiren vatandaşlarımıza da diyoruz ki, asla umutsuzluk yok. Kayseri, bu iktidara güvendi, en büyük desteği verdi. Tablo ortada. Yıllardır aynı yüzler, aynı sözler. Artık yeter. Anadolu’daki uyanışı görüyoruz. Artık hiçbir yer birileri için kale değil! ‘Ceketimizi assak kazanırız’ hiç değil! Takke düştü, kel göründü. Hep beraber başaracağız, hep beraber. Ne ezen, ne ezilen insanca, hakça bir düzeni kuracağız. Türkiye kazanacak, 85 milyon insanımız kazanacak. Bu yüzden asla, ama asla umutsuzluk yok. Unutmayın ki, sizi düşünen bir lider var. Rantı değil halkı düşünen, milletin sesi var. Geliyor gelmekte olan.