Komşuda deprem!

Kayseri'nin komşusu Sivas'ta deprem meydana geldi.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin komşusu Sivas'ta deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre Sivas’ın Gürün ilçesi Kızılören mevkisinde saat 18.51'de deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre sarsıntı çevre yerleşim yerlerinde de hissedildi.

Sivas’ın Gürün ilçesi Kızılören mevkisinde akşam saatlerinde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre sarsıntı çevre yerleşim yerlerinde de hissedildi.

5 kilometre derinlikte gerçekleşti

Afet ve sismoloji verilerine göre deprem saat 18.51’de kaydedildi. Yer kabuğunun yaklaşık 5 kilometre derinliğinde meydana gelen sarsıntının büyüklüğü 3.7 olarak ölçüldü.

Merkez üssü Kızılören – Gürün hattı

Depremin merkez üssünün Sivas’ın Gürün ilçesine bağlı Kızılören bölgesi olduğu bildirildi. Sarsıntı, başta Gürün olmak üzere çevre kırsal yerleşimlerde de hissedildi.