Komşuda deprem!

Kayseri'nin komşusu Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Komşuda deprem!

Kayseri’nin komşusu Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde AFAD’dan alınan bilgilere göre saat 11:26:04’da 7 km derinlikte 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, depremin Elbistan ilçesindeki yerleşim yerlerine uzaklığı ise Köseyahya 2.37 km, Özbek 3.69 km, Gücük 6.18 km, Tepebaşı 6.33 km olarak açıkladı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi’nde ise deprem 4.7 büyüklüğünde 1.3 km derinlikte Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesi Binboğa mevkii olarak verildi.

Kahramanmaraş Valiliği'nden açıklama

Kahramanmaraş Valiliği deprem sonrasında açıklamada bulundu. Valilikten yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Kahramanmaraş, Elbistan ilçemizde 4.4 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibariyle olumsuz bir bulunmamaktadır. Gelişmeleri anlık takip ediyoruz. Depremden etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.”