Komisyon uyarısı! Bugün son gün...

Kayseri Eczacılar Odası yönetimi bir süre önce yaptığı seçimin ardından kurulmasını planlandığı komisyonlar içinde harekete geçti. Komisyonlarda görev almak isteyenler için bugün son gün. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Komisyon uyarısı! Bugün son gün...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Eczacılar Odası bir süre önce genel kurul yaptı. Genel kurul sonrası mevcut Başkan Uğur Nuri Akın bir kez daha Başkan seçilerek, güven tazeledi. Akın ve yönetimi seçim sonrası çalışmalarına devam ederken Oda bünyesinde oluşturulacak komisyonlar için Eczacılara çağrı yaptı. 

Komisyon uyarısı! Bugün son gün...
HANGİ KOMİSYONLAR KURULACAK?
Peki Oda bünyesinde hangi alanda komisyonlar kurulacak? Buna göre, Akademi Komisyonu, Sosyal Faaliyetler Komisyonu, Majistral Komisyonu, Nöbet Komisyonu, Kamu Eczacıları Komisyonu  ve Dergi Komisyonu kurulacak. Komisyonlarda görev almak isteyenlerin bugün mesai bitimine kadar odaya isim bildirmeleri gerekiyor. 
ODA’DAN AÇIKLAMA
Oda bünyesinde kurulacak komisyonlar ileilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:  Odamız bünyesinde, Kayseri Eczacı Odası Akademi Komisyonu, Sosyal Faaliyetler Komisyonu, Majistral Komisyonu, Nöbet Komisyonu, Kamu Eczacıları Komisyonu  ve Dergi Komisyonu kurulacaktır. Komisyonlarda görev almak ve destek vermek isteyen meslektaşlarımızın  27.09.2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar odamıza isim bildirmesi rica olunur.

Komisyon uyarısı! Bugün son gün...