'Kolumu kesseler oy vermem!'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte Develi'de gerçekleştirdikleri vatandaş ziyaretlerini paylaştı. Ziyaretlerde özellikle yıllardır yılan hikayesine dönen terminal konusuna dikkat çeken Özer, verilen sözlerin tutulmadığını dile getirdi. Bu konuda esnaflarda Özer'e dert yanarak, 'Bu tablo Develi'ye yakışmıyor' ifadelerini kullandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Kolumu kesseler oy vermem!'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ve beraberindeki partililer Develi’de vatandaşları dinledi. Vatandaşlar yaşadıkları ekonomik sıkıntılardan yana dert yandı. Terminal esnafı da Özer’e yaşadıkları sorunları  anlatarak, “Verilen sözlerin tutulmamasına” tepki gösterdi.
'Kolumu kesseler oy vermem!'
“SIKINTI ÇOK. İNŞALLAH BAŞA GELİRSENİZ”
“Hiç memnun değiliz. Hiçbir şeyden memnun değiliz” diyen terminal esnafı, “Belediyemizin, belediyeciliği yok. Kendilerine hayrı yok. Çok işler dönüyor ama söylemeye gerek yok. Biz terminal yapacağız, diye  bizi aşağıdan kaydırdılar. 130 milyar kendimiz iş yerine para harcadık. Dükkanı yaptırdı, bizim tepemize yıktılar. Buraya getirdiler, 7 sene konteynırda beklettiler. Şimdi de buraya getirdiler. Sıkıntı çok. İnşallah başa gelirseniz. Bekleme yeri de yok. Şoförlerimiz, yolcularımız hep bekliyorlar. Kayseri dolmuşlarının haline bakın. Buraya bu şekilde olmaz. Çevre düzenlemesi yok” dedi.
'Kolumu kesseler oy vermem!'
“BEN ASIL MHP'LİYİM, BEN ŞİMDİ CHP'LİYİM! BUNDAN SONRA DÜNYA DÜNYA GELSE OY VERMEM”
Bir başka vatandaş da CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer’e dert yanarak, “Mini terminal yaptılar. Bu Develi'ye yakışmıyor. Vatandaşın bekleyeceği yer yok.  Ben asıl MHP'liyim, ben şimdi CHP'liyim. Bunu da herkes duysun. Söz veriyorum oy vereceğim. Bundan sonra dünya dünya gelse oy vermem. 1 liraya aldığım soğan 11 lira, 15 liradan aşağı domatesi yiyemiyorum. 25 liradan aşağı salatalık alamıyorum” ifadelerini kullandı.
“BEN ÖMRÜMDE ŞU KOLUMU DA KESLER ŞU KOLUMU DA KESSELER AK PARTİ’YE OY VERMEM”
Arıcılık yaptığını dile getiren bir vatandaş da hayat pahalılığına tepki gösterdi. Her gün zam geldiğini dile getiren vatandaş, “Ben arıcılık yapıyorum. Her şeye yüzde 300 zam geldi, ben yüzde yüz zam yapabildim. Şekeri, Geçen sene 210 liradan topta şeker alıyordum, şu an 1150 lira” dedi.
'Kolumu kesseler oy vermem!'
Bu sırada CHP İl Başkanı Ümit Özer’in, “Bundan sonra oylar nereye?”  sorusuna da vatandaş, “Ben ömrümde şu kolumu da kesler, şu kolumu da kesseler AK Parti’ye oy vermem” ifadelerini kullanması dikkat çekti. 
“VATANDAŞLARIMIZ BU YALAN, BU ALDATAN, KANDIRAN DÜZENDEN HESAP SORMAK İÇİN SEÇİMİ BEKLİYOR”
Gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin açıklama yapan CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “Enflasyon rakamları açıklandı. Kimsenin TÜİK'in süslü enflasyonuna inandığı yok. Gerçek enflasyonu vatandaş yaşıyor ve ‘her şeye yüzde 300 zam geldi’ diyor. İstedikleri kadar algıyla, yalanla yol alsınlar vatandaşımız her şeyin farkında ve AKP'den bıkmış durumda. ‘Ömrümde şu kolumu da kesseler, artık AKP'ye oy vermem’ diyen vatandaşımız gibi milyonlarca kişi bu yalan, bu aldatan, kandıran düzenden hesap sormak için seçimi bekliyor” dedi.
'Kolumu kesseler oy vermem!'
“ESNAFI İŞ YAPAMAZ HALE GETİREN, ÜLKEYİ KARANLIĞA SÜRÜKLEYEN BU RANT VE KOLTUK DÜZENİNİN SONU GELDİ”
Develi’deki yılan hikayesine dönen terminal konusuna da değinen CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, şu ifadeleri kullandı: Burası Develi. Yılan hikayesine dönen bir terminal hikayesi. Her seçim söz verdiler,  ilçeye yakışır bir terminal olacak dediler! Sonra işin içinden çıkamadılar, tepkiler artınca dostlar alışverişte görsün diyerek, "mini"cik geçiştirmeli çözüm buldular, esnafı, vatandaşı yağmurda, güneşte açıkta bıraktılar. Bu aldatan ve kandıran düzenin vatandaş da farkında. Bu yüzden artık yeter, bir daha oy yok diyor. Halkın iktidarında sözümüz söz, vatandaşın hak ettiği hizmet ya gelecek ya gelecek. Develi'de de esnafımız, her seçim dönemi havada uçuşan, bol bol, koca koca verilen seçimlik vaatleri, sonrasında da ağza bir parmak bal çalma taktikli, 'mini' cik geçiştirmeli işlerden bıktı artık. Yıllardır vatandaşı aldatan, kandıran, oyalayan esnafı iş yapamaz hale getiren, ülkeyi karanlığa sürükleyen bu rant ve koltuk düzeninin sonu geldi. Umutsuzluk yok.  Geliyor gelmekte olan.
ÖZER, GEÇMİŞ DÖNEMDE AK PARTİ ÇEVRELERİNCE YAPILAN AÇIKLAMALARI DA HATIRLATTI
Diğer yandan Özer, geçmiş dönemde Develi’deki terminalle ilgili belediye başkanlarının farklı tarihlerde yaptığı açıklamaları ve verdiği sözleri de paylaştığı videoyla hatırlattı. 
'Kolumu kesseler oy vermem!'