'Kocasinan'ın torpilli hattı'

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolaybayrakdar, Barbaros Mahallesi'nde ki ziyaretinde vatandaşla arasında geçen bir diyalog dikkat çekti. Çolakbayrakdar burada Kocasinan'ın torpilli hattından bahsetti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Kocasinan'ın torpilli hattı'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Barbaros Mahallesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Başkan Çolakbayrakdar’ın, bakkal ziyareti sırasında orada bulunan bir vatandaş ile konuşması dikkat çekti. Burada Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın torpilli hattından bahsetti. 

Vatandaşlara bir telefon kadar yakın olduğunu söyleyen Çolakbayrakdar, belediye ile ilgili bir ihtiyaç olması durumunda ulaşması gereken numarayı söyledi. Yine konunun başka bir kurumla ilgili olması dahilinde yönlendirmenin yapılacağı da ifade etti. Çolakbayrakdar, sorunların ya da isteklerin iletilmesi halinde takipçisi olduklarını da vurguladı. 'Kocasinan'ın torpilli numarası'Başkan Çolakbayrakdar, çözüm merkezi hakkında bilgi verdikten sonra vatandaş ile beraber çözüm merkezi arandı. Vatandaş, Barbaros Mahallesi Ender Sokak’ın asfaltlanmasını ve kaldırımların yapılmasını talep etti. Çözüm merkezi ise vatandaşa kaydının oluşturulduğunu söyleyerek, gerekli dönüşlerin sağlanacağını ifade etti. 

Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Çolakbayrakda, “#Kocasinan'ın torpilli numarası; (0352) 222 70 00 Belediyemizle ilgili herhangi bir ihtiyacımız olduğunda torpilli hattımızdan bize ulaşmanız çok kolay. Siz değerli hemşehrilerimize mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için gayret ediyoruz. Belediyemizden bir talebiniz olduğunda bizi arayın. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.” ifadelerini kullandı. 
'Kocasinan'ın torpilli numarası'