Kocasinan'ın kurucu Başkanına bayram ziyareti

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, beraberindeki Kocasinan İlçe Başkanı Barış Özdemir ile birlikte Kocasinan Belediyesi'nin kurucu Başkanı Ali İhsan Alçı'yı ziyaret ederek, bayramlaştı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kocasinan'ın kurucu Başkanına bayram ziyareti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kocasinan İlçe Başkanı Barış Özdemir ile birlikte Kocasinan Belediyesi'nin kurucu Belediye Başkanı Ali İhsan Alçı ve eşi Aynur Alçı'yı evinde ziyaret etti. İkili, Alçı ailesiyle bayramlaştı. Eski Başkan Alçı, ziyaretten dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Kocasinan'ın kurucu Başkanına bayram ziyareti

Kurucu Başkana Bayram ziyareti

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de ziyaretiyle ilgili olarak, 'Kocasinan Kurucu Belediye Başkanımız sayın Ali İhsan Alçı bey ve kıymetli eşi Aynur hanımın bayramlarını ve babalar gününü Kocasinan İlçe Başkanımız Sn.Barış Özdemir ile birlikte kutladık.Sağlık dolu nice mutlu bayramlar diliyoruz kendilerine' dedi.

Ali İhsan Alçı kimdir?

Ziraat Mühendisi olan Ali İhsan Alçı, 10 yıl memurluk yaptı. Daha sonra gölet inşaatları ile uğraştı. Alçı, aİle şirketinde görev yaparken siyasete atıldı. CHP'de gençlik yıllarında siyasete başlayan Alçı, Büyükşehir kanunu ile birlikte 1989 seçimleri sonrasında yüzde 24.115 oy oranı ile Kocasinan Belediyesi'nin kurucu başkanı olarak görev yaptı. Ali İhsan Alçı aynı zamanda ünlü Gazeteci Nagehan Alçı'nın da amcası. 

Karslı ailesine ziyaret 

Bayram ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Genç ile Başkan Özdemir, önceki dönem il başkanlarından Mustafa Karsı ile eşi İfakat Karslı’yı da evinde ziyaret etti. Genç ile Özdemir burada Karslı'nın hem bayramını hem de Babalar Günü'nü kutladı. 

Kocasinan'ın kurucu Başkanına bayram ziyareti