Koç: Parti belediyesi olmayacak!

İyi Parti'den Tomarza Belediye Başkanı seçilen Osman Koç, mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra Tomarza Belediyesi'den vatandaşlara seslenen Koç, herkesimden oy aldıklarını belirterek, 'Parti belediyesi olmayacak' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Koç: Parti belediyesi olmayacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bugün mazbatasını alan isimlerden biri de Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç oldu. Mazbatasını aldıktan sonra adeta mini bir miting havasında Tomarza Belediyesi’nden vatandaşlara hitap eden Osman Koç’un bir yanında İyi Parti Tomarza İlçe Başkanı Ümit Koçoğlu, diğer yanında CHP Tomarza İlçe Başkanı Embiya Aydın’ın olması dikkat çekti.

Koç: Parti belediyesi olmayacak!

Tomarza Belediyesi’nin parti belediyesi olmayacağını ifade eden Koç, burada yaptığı konuşmada, ‘Az önce saydım. CHP, İYİ Parti, Büyük Birlik Partisi, MHP Adalet ve Kalkınma Partisi her kesimden oy aldık. Herkese hizmet edeceğiz. Ama biz önce hepimiz Tomarzalıyız, Tomarza için buradayız. Hepsi bizim için aynı, hepsi bizim kardeşimiz ve gönül dostlarımız. Biz hiç kimseyi kimseden ayırmayacağız. And olsun yetim hakkı yemeyeceğim, kimseye de yedirmeyeceğim. Yetim hakkına da el uzatan varsa o eli kırmak benim boynumun borcu. Artık belediye başkanı tüm hizmet etmek benim boynumun borcu. Ayırmadan, ayırmadan hep birlikte el ele, Tomarza’da yapılamayan ne varsa hepsini teker teker yapacağız…’ dedi. 
Koç’a CHP önceki dönem il başkanlarından Ümit Özer’in de katılması dikkat çekti.