Kızılay Kayseri'den Genel Merkez çıkarması!

Kayseri Kızılay yönetimi genel merkeze çıkarma yaptı. Ziyarette Kızılay'ın Kayseri temsilcileri, Kızılay Genel Başkanı Prof Dr Fatma Meriç ile görüş alışverişinde bulundu ve yaptıkları çalışmaları anlattı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kızılay Kayseri'den Genel Merkez çıkarması!

Kayseri Kızılay Şubesi'nden Genel Merkez çıkarması. Geçtiğimiz Temmuz ayında yapılan seçimde farklı illerden gelen Kızılay delegelerinin oy kullandığı Olağanüstü Genel Kurulda oyların tamamını alan Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz,  Genel Başkan seçilmişti. Yılmaz, aynı zamanda 155 yıllık Kızılay tarihinin ilk kadın Genel Başkanı olarak yine tarihe geçmişti. 

Kızılay Kayseri'den Genel Merkez çıkarması!

KIZILAY KAYSERİ YÖNETİMİNDEN ANKARA ÇIKARMASI
Seçimin ardından Türk Kızılay'ı Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli ve beraberindekiler Kızılay Genel Merkezi'ne giderek, Genel Başkan Yılmaz'la görüştü. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kızılay Kayseri yöneticisi Cemil Görücü,  "Kızılay Genel Başkanı olarak seçilen Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz hanımefendiye hayırlı olsun ziyaretine Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli ve yönetim olarak katıldık. Genel Başkanımıza başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı. 
Kızılay Kayseri'den Genel Merkez çıkarması!

KIZILAY KAMU YARARINA ÇALIŞAN BİR GÖNÜLLÜLER HAREKETİ!
Türk Kızılay ya da resmî adıyla Türkiye Kızılay Derneği, Türkiye'deki en büyük insani yardım kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Zaman zaman tartışmalarla gündeme gelen Kızılay,  Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Hareketinin bir parçası.  Türk Kızılay, kâr amacı gütmeyen  yardım ve hizmetleri karşılıksız olarak sağlayan ve kamu yararına çalışan bir gönüllü sosyal hizmet kuruluşudur.