'Kıskanma ne olur çalışırsan senin de olur'

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yapımı büyük oranda tamamlanan Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binasında incelemelerde bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Kıskanma ne olur çalışırsan senin de olur'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yapımı büyük oranda tamamlanan Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binasında incelemelerde bulundu. İncelemelere AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve AK Parti il yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ziyareti X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu. Büyükkılıç yaptığı açıklamada, "Kayseri Havalimanı daha geniş, daha konforlu ve daha şık yeni terminal binasıyla siz değerli hemşehrilerimiz için büyük bir titizlikle tamamlanıyor." ifadelerine yer verdi.

Mustafa Elitaş ise "Kayserimiz gerçekten özelliği olan bir vilayet, bu şehir için katkı sağlayan emek veren; valimiz olsun, askeriyemiz olsun gerçekten takdire şayan. Biz buranın tarihçesini de biliyoruz; haftada bir gün uçak kalktığı dönemi, yandaki binanın nasıl yapıldığını, Kayseri Sanayi Odasının, Kayseri Organize Sanayi Bölgesinin haftada iki gün uçak çıkarılması için boş koltukları biz ödüyoruz diyerek fedakarlıkta bulunmasını unutmadık. Bugün bu noktaya geldiğimizde arazinin teslim alınması, büyütülmesi konusunda çok büyük gayretlerin olduğu en sonunda da Genelkurmay Başkanımız daha sonra da Milli Savunma Bakanımız şimdi de Kayseri Milletvekilimiz olan Hulusi Akar beyin Genelkurmay Başkanlığı döneminde bu arazinin alınmasına yaptığı büyük katkı. Büyükşehir Belediye Başkanlarımızın; hem sayın Büyükkılıç’ın hem dönemin Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin planlama konusunda büyük ortaya çıkardığı gayretler, milletvekili arkadaşlarımızın yaptığı birliktelik. Bir ilde, bir alanda, bir bölgede bütün organlar eğer tek ses çıkarırsa aynı bir şekilde seslerini aynı hedefe doğru yöneltirse başarı için bir engel yoktur diye düşünüyorum. Bunun en güzel örneklerinden birisi de Kayseri. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları tabi burada da çok önemli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz inşa halinde gezerken böylesine bir mekanı tahmin etmiyorduk ama mekan baya büyükmüş. Tebrik ediyorum çok güzel olmuş. Büyükşehir çalışıyor. Çalışınca oluyor. Kıskanma ne olur çalışırsan senin de olur." dedi.

Havalimanı Teknik Koordinatörü Fatih Yıldırım, "Şu anda terminal binamız 51 bin metre toplamda 90 bin metrekare inşaat alanımız var. Eskisinde 37 bindi başkanımızın ve sizin desteklerinizle 14 bin metre daha büyüttük." dedi.