Kırşehir'den Pınarbaşı'ya desteğe geldiler

2 Haziranda yeniden seçime gidecek Pınarbaşı'da partilerin seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kırşehir'den Pınarbaşı'ya desteğe geldiler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde hiç kuşkusuz rekabetin en fazla olduğu yerlerden birisi de Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi olmuştu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) arasında kıyasıya yarışın yaşandığı ilçede seçimler iptal edilmiş ve yeni seçim tarihi olarak 2 Haziran Pazar günü belirlenmişti. 

Kırşehir'den Poınarbaşı'ya desteğe geldiler

İlçede 2 Hazirana sayılı günler CHP’de çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Kırşehir’den gelen heyet Pınarbaşı’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyarette Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir İl Başkanı Şeref Baran Genç, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Belediye Başkan adayı Deniz Yağan, İlçe Başkanı Eser Çetinkaya, il ve ilçe yöneticileri katıldı. 

Kırşehir'den Poınarbaşı'ya desteğe geldiler

Vatandaşlarla bir araya gelen CHP heyeti 2 Haziranda yapılacak seçim için eniz Yağan’a oy istedi. Ziyarete ilişkin paylaşım yapan Milletvekili Genç, “Vatandaşlarımıza güveniyoruz, 31 Mart’ta olduğu gibi 2 Haziran’da da Deniz Yağan Başkanımızı seçerek Pınarbaşı’ya baharı getirecekler.” dedi. 

Kırşehir'den Poınarbaşı'ya desteğe geldiler