Kiracıoğlu, istifa etti

14 Mayıs seçimlerinde Kayseri tercihini yaptı. Buna göre Kayseri'de AK Parti 5, MHP 2, CHP, Saadet, DEVA ve Gelecek partisinin girdiği ortak liste 2 ve İyi Parti 1 vekil çıkardı. Bunun ardından Kayseri'de İyi Parti'den bir istifa geldi. Bakın kim istifa etti? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi tarafından hazırlanan haber bülteninde.

Kiracıoğlu, istifa etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalırken 28. Dönem Milletvekilleri belli oldu. Kimi partiler beklediği gibi sonuçlar alırken kimi partilerin oyları beklentilerin altında kaldı. Buna ilişkin açıklamalar sürerken İyi Parti’den bir istifa haberi geldi. 

Bir süre önce İyi Parti’ye katılan ve rozetini İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın taktığı bir dönem de OSB’ne Sahip Çık Platformu sözcülüğünü yapan Bekir Okay Kiracıoğlu, istifa etti. 

Kiracıoğlu, istifa haberini sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile duyurdu. Kiracıoğlu paylaşımında, “Muhalefet çıkan sonucun nedenini araştırıyormuş hala sebebin adayları olduğunu anlayamamışlar yazık!!! Siyaset akıl, öngörü ve halkın ne istediğini anlama sanatıdır halk değişim istiyor doğru ancak tüm  muhalefet partilerinin değişmesini istiyor sizler bunu yapamadığınız  ve anlayamadığınız sürece hep kaybedeceksiniz. Artık çekilin kenara herkes işine gücüne baksın, boşuna oyalamayın insanları…” ifadelerini kullandı.