Kılınç: Öncelik Fenerbahçe maçı

Kılınç: Öncelik Fenerbahçe maçı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç, Olay Türk’e konuştu.
29 Haziran’da ‘Kayserispor, sahipsiz değil’ diyerek Kayserispor Başkanlığı’na aday olan Kılınç, Fenerbahçe maçının önemine değinerek, “Önümüzde çok önemli bir maç var. Tüm Kayserispor sevdalılarının bu maça yoğunlaşması gerekiyor. Mümkün mertebe, stadı doldurmamız lazım. Hep beraber, takımımıza destek olmamız lazım. Futbolda motivasyon çok önemli. Futbolcuları motive edecek taraftara ihtiyaç var. Taraftar gurubumuz var, ama stadı yeterince dolduramıyoruz. İnşallah, bu maçta stadı doldurur, galibiyetle futbolcularımız Kayseri’yi sevindirir. Taraftarların elini taşın altına koyarak, takımı desteklemesi gerekiyor. Bu nedenle ben de tüm taraftarlara çağrıda bulunmak istiyorum. Tüm stadı dolduralım, Fenerbahçe maçında Kayserisporumuzu destekleyelim” dedi.
Kayserispor’a aday olup olmayacağı konusunda da konuşan Kılınç, “Bize de bu süreçte bir adaylığımız yok, ama adaylığımız süreçte binlerce insan sosyal medyadan yazdı. Ben bundan dolayı açıklamada bulunuyorum. Sosyal medyadan yazan spor sever, Kayserili ve Kayserispor sevdalısı sorunları görüyor ve biliyor. Bu noktada onların da önerileri var. Bu önerileri de dikkate almak lazım. Gönüllü çalışmak isteyen herkesi, Kayserispor çatısı altında toplamak lazım. Ayırım yapmamak lazım, birleştirici bir yönetim şekli ile hareket etmek lazım. Bu anlayış, şehri de bütünleştirir ve çok farklı şehirlerden, Kayserili olup da yurt dışında yaşayan insanlardan da destek alabiliriz. Sadece, maddi destekten bahsetmiyorum. Her anlamda Kayserispor’u sahiplenecek, stadı dolduracak, kendi yeteneğini getirip, kulüp bünyesinde tavsiyede bulunacak seviyeye getirmemiz lazım. Yani ülkemizin bir köşesinde bir yeteneği kaybetmememiz lazım. O yeteneğe gerekli değeri verip, ülkemizin futboluna kazandırmamız lazım. Bizim bu şekilde birkaç tespitlerimiz olmuştu” ifadelerini kullandı.
Kılınç, son olarak, “Şu an önümüzde Fenerbahçe maçı var, hep beraber stadı dolduralım, öncelikle takımımıza destek olalım. Şu anda bir genel kurul yok, mevcut bir başkan ve yönetim var. Bu süreçte bize düşen destek vermek. Önümüzdeki maçın kazanılmasını sağlamak için futbolcuların motivasyona ihtiyacı var. Başka konularda var, ama girmek istemiyorum. Önceliğimiz Fenerbahçe maçı ve Kayserisporumuza başarılar diliyorum” diye konuşmasını sonlandırdı.