Kılınç: Afişlerimiz alçakça saldırıya uğradı!

İyi Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç Kartal Bulvarında yer alan afişinin yırtılması sonrası bölgeye giderek tepkisini dile getirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kılınç: Afişlerimiz alçakça saldırıya uğradı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç Kartal Bulvarında yer alan afişinin yırtılması sonrası bölgeye giderek tepkisini dile getirdi. Yırtılan afişin önünde açıklama yapan Kılınç, 'Kayseri'mizin farklı yerlerinde bulunan afişlerimiz alçakça saldırıya uğradı.' dedi.

Kılınç: Afişlerimiz alçakça saldırıya uğradı!

Sedat Kılınç tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video ile dile getirdi. Kılınç, 'seçim afişlerimize bile tahammülleri yok' başlığı ile yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Değerli Kayserili hemşerilerimiz seçim çalışmaları kapsamında Kayseri'mizin farklı yerlerinde bulunan afişlerimiz alçakça saldırıya uğradı. Bu saldırıları kınıyoruz. Görüyoruz ki projelerimiz ile rahatsız ettiğimiz bir kesim var ama; projelerimizi yapmaya, çalışmaya, sahada durmaya, vatandaşımızın elini sıkmaya, gönlüne dokunmaya ve derdini anlamaya devam edeceğiz. Kayseri'miz için çalışıyoruz. İnşallah seçimde de Kayseri'miz için yapacağımız projeleri belediye başkanlığını da kazanarak uygulama şansımız olur. Bu manzarayı Kayserili hemşerilerimizin vicdanına havale ediyorum. Saygılar sunuyorum."

Kılınç: Afişlerimiz alçakça saldırıya uğradı!