Kılıçdaroğlu'nun yemek yediği restoranın sahibinden 'ceza' açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bir süre önce gerçekleştirdiği Kayseri ziyaretinde mola verdiği ve yemek yediği Sinan Chef isimli restoranın 10 gün süreyle kapatılması tartışmaları beraberinde getirdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kılıçdaroğlu'nun yemek  yediği restoranın sahibinden 'ceza' açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, bir süre önce gerçekleştirdiği Kayseri ziyaretinde mola verdiği ve yemek yediği Sinan Chef isimli restoranın 10 gün süreyle kapatılması tartışmaları beraberinde getirdi. İşletmenin sosyal medya hesaplarında bir süre önce CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının paylaşılmasının ardından bu yönde dikkat çeken yorumlar yapıldı. Diğer yandan işletmenin kapatılma gerekçesi “sigara içilmesi” olarak ifade edildi.
“BÜTÜN OFİSLERİMİZ KAPATILDI”
Çalışanlarıyla birlikte işletmenin önünde açıklama yapan ve bu açıklamayı sosyal medya hesaplarından da paylaşan restoran sahibi Sinan Yavuz, kapatma nedeniyle çalışanlarını mağdur etmeyeceğini ve ücretlerini vereceğini söyledi. 
Yılbaşı için rezervasyon yapan müşterilerini de tek tek arayarak bilgilendireceklerini dile getiren Yavuz, “İş yerimizi sigara cezası nedeniyle 10 gün kapatma geldi. Biz de saygıyla karşılıyoruz. Şu an ekibimle beraberim. Ekibime moral olsun, devam ediyoruz. 10 gün istirahat ediyoruz. 10 gün dışarıda yemek şovlarımıza devam ediyoruz. Ekibimin bu ay ki maaşını evimden dağıtacağım. Ofislerimiz de kitlendi. Biz Sinan Chef olarak yola devam edeceğiz. 10 gün sonra misafirlerimizi bekleyeceğiz. Yılbaşında 400 kişi kadar bir rezervemiz vardı. Bütün misafirlerimiz tek tek aranacak, özürlerimiz dilenecek ve telafi edilecek. Biz çalışma yolunda devam edeceğiz” diye konuştu. 
DİKKAT ÇEKEN İDDİA!
İşletmesinin kapatılması gerekçesinin Kılıçdaroğlu'nun ziyareti nedeniyle mi gerçekleştirildiğine yönelik iddialar üzerine bir açıklama daha yapan işletme sahibi Yavuz, siyasi parti ayırt etmeksizin bütün misafirlerini ağırladıklarını söyledi. Bütün siyasilere saygı duyduklarını kaydeden Sinan Yavuz, şu ifadeleri kullandı: Sayın Kılıçdaroğlu ile paylaştığımız bir resimden dolayı bazı yorumlar aldık. Sinan Chef'e gelen bütün misafirlerimiz gözümüzde aynıdır ve değerlidir. Bütün siyasilere saygımız sonsuz. Ben bütün misafirlerimle resim çekiyorum. Biz asla siyasi birisi olduğu için resim paylaşmadık. Buraya gelen bütün misafirlerimize biz hizmet ederiz. Lezzet ve hizmet noktasındaki tüm yorumlara saygı duyarız.
Kılıçdaroğlu'nun yemek  yediği restoranın sahibinden
“YAZIKLAR OLSUN SİZE”
Geçtiğimiz günlerde milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden CHP Kayseri eski İl Başkanı Ümit Özer ise restoranın kapatılmasına tepki göstererek, “Esnaf ekonomik sıkıntılar nedeniyle ayakta durmaya çalışırken, kepenk kapatmamak, işçi çıkarmamak için direnirken, mücadele ederken ‘gözünün üstünde kaş var' denilerek, sudan bahanelerle, keyfi gerekçelerle, karın ağrısıyla, hırsla, kinle, nefretle eğer bu yapıldıysa yazıklar olsun size… Sizin ötekileştiren, kamplaştıran, kindar, sizden olmayanı baskıyla, korkuyla sindirmeye çalışan literatürünüzü yerelde de genelde de çok iyi biliyoruz, ama bu da olduysa hakikaten pes artık” dedi.
Kılıçdaroğlu'nun yemek  yediği restoranın sahibinden 'ceza' açıklaması
İŞTE O CEZA...
Kılıçdaroğlu'nun yemek  yediği restoranın sahibinden