Kılıçdaroğlu'ndan Kayseri mesajı: Kayseri'de sözümü yineledim…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri'de katıldığı kadın buluşmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, 'İster evde, ister iş yerinde, kadın emeğinin mutlaka değerini bulduğu, çocukların sağlıkla büyüdüğü bir düzen çok yakın' dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Kayseri mesajı: Kayseri'de sözümü yineledim…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri’de katıldığı kadın buluşmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, “İster evde, ister iş yerinde, kadın emeğinin mutlaka değerini bulduğu, çocukların sağlıkla büyüdüğü bir düzen çok yakın” dedi.
Kılıçdaroğlu'ndan Kayseri mesajı: Kayseri'de sözümü yineledim…CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri programın ardından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Kadınlar güçlendikçe, Türkiye güçlenecek. İster evde, ister iş yerinde, kadın emeğinin mutlaka değerini bulduğu, çocukların sağlıkla büyüdüğü bir düzen çok yakın. Bugün Kayseri'de bir kez daha sözümü yineledim. İktidara gelişimizin ilk 6 ayında bu ülkede kadınlar nefes alacaklar.
Kılıçdaroğlu'ndan Kayseri mesajı: Kayseri'de sözümü yineledim…Diğer yandan CHP Lideri, Kayseri’de kadınlar buluşmasının ardından gençlik buluşması ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. 
Kılıçdaroğlu'ndan Kayseri mesajı: Kayseri'de sözümü yineledim…
Kılıçdaroğlu'ndan Kayseri mesajı: Kayseri'de sözümü yineledim…Kılıçdaroğlu'ndan Kayseri mesajı: Kayseri'de sözümü yineledim…Kılıçdaroğlu'ndan Kayseri mesajı: Kayseri'de sözümü yineledim…