'Kılıçdaroğlu kazanırsa kurban kesemem, ama oruç tutarım'

CHP İl Başkanı Özer'e sarılan kadın: Kılıçdaroğlu kazanırsa kurban kesemem, ama oruç tutarım... Emekli vatandaş, balık tezgâhı önünde torunlarına balık alamamaktan yana dert yandı! Esnaf böyle isyan etti: fiyatlar her gün değişiyor, etiket değiştirmekten usandık! İşte CHP İl Başkanı Ümit Özer'in vatandaş ziyaretlerinden yansıyanlar...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Kılıçdaroğlu kazanırsa kurban kesemem, ama oruç tutarım'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ve beraberindeki il yöneticileri çarşı-pazar ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşların her geçen gün artan ekonomik sıkıntılar yüzünden bunaldığını ve nefes almak istediğini kaydeden Özer, AKP iktidarının ise bu tablonun aksine pembe tablo çizmeye devam ettiğini söyledi. Diğer yandan Özer’in ziyaretleri sırasında vatandaşlarla yaşadığı diyaloglar da dikkat çekti. Ziyaretler sırasında bir kadının, kendisine sarılıp “Kılıçdaroğlu kazanırsa daha iyi oluruz. Kurban kesemem ama oruç tutacağım” demesi Özer’i duygulandırdı. “Vatandaşlarımız kimin rantın, kimin halkın derdinde olduğunu çok iyi biliyor” diyen Özer, “Güzel annemiz, Anadolu’nun samimiyetini, sıcaklığını hoşgörüsünü bize yaşattın ya sen çok yaşa emi. Asla umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan” dedi. Bir esnaf da Özer’e “Fiyatlar her gün değişiyor, etiket değiştirmekten usandık” diyerek, yaşanan sıkıntılardan dolayı dert yandı.
EMEKLİ VATANDAŞ, BALIK TEZGÂHI ÖNÜNDE TORUNLARINA BALIK ALAMAMAKTAN DERT YANDI
Diğer yandan yine Özer’in ziyaretleri esnasında yaşanan ekonomik sıkıntıları anlatan ve balık tezgâhları önünde torunlarına balık alamamaktan yana dert yanan bir emekli vatandaşın, “Fiyatlara bakınca, nasıl alacaksın, yiyeceksin balığı? Bütçeyi öldürür” şeklindeki sözleri de yürek burktu. 
Ziyaretlerine yönelik değerlendirmeler de bulunan CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, vatandaşın yaşadığı ekonomik sıkıntılara, her geçen gün düşen alım gücüne dikkat çekti. 
'Kılıçdaroğlu kazanırsa kurban kesemem, ama oruç tutarım'
“AKP’NİN BU ZAM, ZULÜM DÜZENİNİN SONU GELDİ! HALK SEÇİMİ BEKLİYOR”
“Vatandaşımızla buluştuk. Yine dertleştik, hal hatır sorduk. Ne yazık ki, AKP yüzünden vatandaş sıkıntı içinde mücadele veriyor. Bazıları ballı hayatlarını sürdürürken, vatandaş geçim derdi yaşıyor” diyen Özer, “Esnafımız ‘her gün fiyatlar değişiyor. Etiket değiştirmekten usandık. Değişim şart’ diyor. Torunlarına balık almak için balıkçılara giden emekli vatandaşımız , ‘Fiyatlara bakınca, nasıl alacaksın, yiyeceksin balığı? Bütçeyi öldürür’ diyor ve ekliyor, ‘Her şey çok güzel olacak, bekliyoruz’ Vatandaşlarımız sandığı bekliyor. Yaşanılan ekonomik sıkıntılara sebep olanları çok iyi biliyor. Evet, gerçekler apaçık ortada. Basın yazmasın diye çıkardıkları sansür yasası etmiyor fayda! AKP’nin bu zam, zulüm düzeninin sonu geldi. Halk seçimi bekliyor. Bitecek, geçecek bu kara günler. Aydınlık günler yakın. Umutsuzluk yok! Geliyor, gelmekte olan” diye konuştu.
 “VATANDAŞLARIMIZ KİMİN RANTIN, KİMİN HALKIN DERDİNDE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYOR”
Özer’in ziyaretleri esnasında bir kadınla yaşadığı diyalog da dikkat çekti. Kendini tanıtan Özer’e sarılan kadın, “Kılıçdaroğlu kazanırsa daha iyi oluruz. Kurban kesemem ama oruç tutacağım” ifadelerini kullandı.
'Kılıçdaroğlu kazanırsa kurban kesemem, ama oruç tutarım' 
“KILIÇDAROĞLU KAZANIRSA DAHA İYİ OLURUZ. KURBAN KESEMEM AMA ORUÇ TUTACAĞIM”
O ana yönelik açıklama yapan Özer, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na her gittikleri yerde yoğun ilginin ve selamın olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na gittiğimiz her yerde sevgi var, saygı var, selam var. Vatandaşlarımız kimin rantın, kimin halkın derdinde olduğunu, kimin beşli çetelerin kimin milletin sesi olduğunu çok ama çok iyi biliyor. Herkes umutla Genel Başkanımızın liderliğinde her şeyin çok güzel olacağı günleri bekliyor. “Kılıçdaroğlu kazanırsa daha iyi oluruz. Kurban kesemem ama oruç tutacağım” diyen güzel annemiz, Anadolu’nun samimiyetini, sıcaklığını hoşgörüsünü bize yaşattın ya sen çok yaşa emi. Asla umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan.  Türkiye kazanacak, 85 milyon insanımız kazanacak.
'Kılıçdaroğlu kazanırsa kurban kesemem, ama oruç tutarım'