Kılıçdaroğlu'dan, İnce mesajı!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesinin ardından dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Kılıçdaroğlu'dan, İnce mesajı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçime 3 gün kala cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı. İnce, "Saraydan para aldı çekilemez.' diyenlere sesleniyorum; benim bu kumpaslardan bu sahte dekontlardan, montajlardan korktuğum falan yok. 45 gündür direniyorum zaten. Adaylıktan çekiliyorum, bunu memleketim için yapıyorum" ifadelerini kullandı. 

ÜÇÜNCÜ BİR KANAL AÇMAYA ÇALIŞTIM, BAŞARAMADIK

Türkiye'ye üçüncü bir seçenek önerdim, 'Ne Cumhur ne Millet, tek yol Memleket' dedim, 'Ne sağdan ne soldan Atatürk'ün yolundan' dedim. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık.

BİZE ATACAKLAR BAHANELERİ KALMASIN

Bahaneleri kalmasın yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar. Hiçbir bahaneleri kalmasın. Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum, cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum.''

İnce'nin parti önünde yaptığı bu açıklamadan sonra Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu, İnce'ye "Halil İbrahim sofrası" çağrısı yaptı. Merhum Barış Manço'nun Halil İbrahim Sofrası adlı şarkısını paylaşan  Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı: Benim çağrım hala geçerli. Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce’yi Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin…