'Kılıçarslan Mahallesi'ne Kadın Eli Değecek'

'Kılıçarslan Mahallesi'ne Kadın Eli Değecek'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkan adayları kadar muhtar adayları da kıyasıya yarışıyor. Son yıllarda Kayseri’de özellikle kadın adaylarda ön plana çıkmaya başladı. Bu isimlerden biri de Kılıçarslan Mahallesi’nde muhtar adayı olan Zeynep Büyükçukurlu oldu. Büyükçukurlu, muhtarlığa kadın elinin değeceğine belirterek, hedeflerini anlattı.

 15 senedir Kılıçarslan Mahallesi’nde oturduğunu ve mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini anlatan Büyükçukurlu, en önemli sıkıntıların başında pazar yerinin geldiğini söyledi.

Seçildiği takdirde hedeflerini ve projelerini açıklayan Büyükçukurlu, “Kılıçarslan Mahallemizde ki en büyük sorunlardan biri, bir pazar yerimiz yok. Vatandaşlarımız alışveriş yapmak için diğer mahallelere gitmek zorunda değil. Pazar yeri sorununu halletmek için başvurulması gereken ne kadar yer varsa gideceğim, sorunu çözene kadar uğraşacağım. Özellikle Melikgazi Belediyesine, bu sorunu çözmeleri için yardımlarını isteyeceğim. Daha sonra okul önlerinde bariyerlerimiz yok. Çocuklarımızın güvenliği için okul önlerine bariyer koyduracağım. En büyük sorunlarımızdan biri de yine çocuklarımızın güvenliği için parklara güvenlik kameraları koydurtacağım. Ve parklarımızı daha kullanılabilir bir hale getireceğim. Parklara herkesin rahatça sporlarını yapacağı, spor aletleri konusunda da çalışma yapacağım” dedi.

“SEÇİLDİĞİMDE ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM”

Rakiplerinin ağırlıklı olarak erkek olduğunu ifade eden Büyükçukurlu, iddialı olduğunu dile getirdi. 

Mahalle sakinlerine güvendiğini kaydeden kadın Muhtar adayı Büyükçukurlu, “Bu seçimde mahallemize bir kadın muhtar adayı olarak, seçildiğimde elimden gelen her şeyi yapacağım. İnşallah kazanırız. Kadınların da bu işi yapacağına eminim. Biz kadınların neler başarabildiğini göstermek için de bu yola çıktım ve emin adımlarla ilerliyorum. Bu kapsamda 31 Mart seçimleri ülkemize, ilimize, ilçemize ve mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.