Kıbrıs'ta Kayseri plakalı araç iddiası...

Bugün Kıbrıs Gazetesinin haberine göre, Kıbrıs'ta yapılan ihbar sonucunda, kamera kayıtlarının incelenmesi ile tespit edilen kişiye, 'Çevre Kirliliği Yaratmak' sebebi ile ceza kesildi. Ceza kesilen aracın 38 plakalı olduğu iddia edildi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Kıbrıs'ta Kayseri plakalı araç iddiası...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bugün Kıbrıs Gazetesinin haberine göre, Kıbrıs'ta yapılan ihbar sonucunda, kamera kayıtlarının incelenmesi ile tespit edilen kişiye, ‘Çevre Kirliliği Yaratmak’ sebebi ile ceza kesildi. Ceza kesilen aracın 38 plakalı olduğu iddia edildi. Girne Belediyesi tarafından 'Çevre Kirliliği Yaratmak' sebebi ile ihbar edilen sürücüye aracından dışarı çöp attığı gerekçesi ile 4526 TL para cezası kesildi.

Söz konusu haberin, "Aracından yere çöp atan şahsa 4 bin 500 lira ceza kesildi" başlıklı sosyal medya paylaşımına ünlü modacı Barbaros Şansal, "Hem de 38 (Kayseri Plakalı)" şeklinde bir yorum göndererek Kıbrıs'ta yere çöp atan sürücünün kullandığı aracın plakasının 38 olduğunu iddia etti.

Diğer yandan Kıbrıs kaynakları ile yaptığımız görüşmede ise aracın 'Mercedes' marka bir araç ve plakasının 38 olduğu öne sürüldü.