Kenya'da yatırım yapmak isteyenler için önemli gelişme

Kenya'da yatırım yapmak isteyenler için yeni bir gelişme yaşandı. Açıklama DEİK Kenya İş Konseyi Başkanı Ömer Karadeli'den geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kenya'da yatırım yapmak isteyenler için önemli gelişme
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’den Kenya’ya yatırım yapmak isteyenlerin işleri artık daha kolay. Dünyada 170 ülkede, Afrika’da 47 ülkede profesyonel danışmanlık hizmeti veren ANDERSEN’den yeni bir hamle geldi. ANDERSEN’ın Kenya şubesi ile Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Kenya İş Konseyi  arasında ortaklık yapıldı. Ortaklık kapsamında Türkiye’den Kenya’ya yatırım yapmak isteyen şirketler; vergi, hukuk, mesleki piyasa analizleri, sözleşme danışmanlığı gibi konularda yardım alabilecek. 

Mevcut konuya ilişkin açıklama yapan DEİK Kenya İş Konseyi Başkanı Ömer Karadeli, “Dünyada 170 ülkede, Afrika’da 47 ülkede profosyonel danışmanlık hizmetleri veren ANDERSEN’in Kenya şubesi ile ortaklığımız gerçekleşti. Ülkemizden Kenya’ya yatırım yapmak isteyen tüm şirketlerimize vergi, hukuk, mesleki piyasa analizleri,sözleşme danışmanlığı gibi konularda ciddi katkılarımızın olacağına inanıyorum. Mr. Mahesh Punıa’ya da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.