Kazancılar esnafından Adnan İncetoprak'a tam destek

Kazancılar'da yıllarca esnaflık yapan MHP Kayseri Milletvekili Adayı Adnan İncetoprak, MHP Kayseri Milletvekili ve Adayı Baki Ersoy ile birlikte Kazancılar esnafını tek tek dolaştı. Kayseri Olay Gazetesi, haber merkezi tarafından derlenen haberler...

Kazancılar esnafından Adnan İncetoprak'a tam destek

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin seçim çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, Kazancılar’da yıllarca esnaflık yapan MHP Kayseri Milletvekili Adayı Adnan İncetoprak da MHP Kayseri Milletvekili ve Adayı Baki Ersoy ile birlikte Kazancılar esnafını tek tek dolaştı.Kazancılar esnafından Adnan İncetoprak'a tam destekKayseri ticaretinin kalbi olarak nitelenen Kazancılar Çarşısı’nda yıllardır esnaflık yapan ve esnaflar arasında sevilen bir isim olan MHP Kayseri Milletvekili Adayı Adnan İncetoprak, esnaf dostalarından seçimde destek istedi.

Kazancılar Çarşısı’nda yıllarca Kayseri Sarraf ve Kuyumcular Derneği başkanlığı görevini de yürüten İncetoprak, milletvekili seçilmesi durumunda Kazancılar Çarşısı esnaflarının TBMM’de açık kapısı olacağını belirterek “oylarınıza talibim.” dedi.Kazancılar esnafından Adnan İncetoprak'a tam destekMHP Kayseri Milletvekili ve adayı Baki Ersoy ile birlikte Kazancılar esnafını tek tek dolaşan İncetoprak’a açık destek veren esnaflar, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekili olarak bizden birini görmek isteriz. Bu bizim için de bir gurur vesilesi.” ifadelerini kullandı.

İncetoprak, tam destek açıklaması yapan esnaflara teşekkür etti.

MHP Kayseri Milletvekili ve adayı Baki Ersoy da, ziyaretlerde “İçinizden biri olan Adnan İncetoprak abimizle oylarınızı Türkiye’nin teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne istiyoruz. Adnan İncetoprak beyefendiyi milletvekili seçtiğinize pişman olmayacaksınız.” dedi.

Ersoy, yaptığı ziyaretlerde Milliyetçi Hareket Partisi’ni Kayseri’de birinci parti yapmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçtirmek için mücadele ettiklerini sözlerine ekledi.Kazancılar esnafından Adnan İncetoprak'a tam destek