Kayserispor yönetimine dikkat çeken tepkiler!

Kayserispor yönetiminin yaptığı 'Zillet'li açıklamaya tepkiler sürüyor. İşte sosyal medyada aralarında ünlü isimlerin de yer aldığı o tepkiler...

Kayserispor yönetimine dikkat çeken tepkiler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

"KULUBÜ KİRLİ SİYASETİNİZE ALET EDEMEZSİNİZ"
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Kayserispor şehrin takımıdır Siyaset üstüdür Şehrin en önemli marka değeridir Belirli bir kişi, grup ya da siyasi bir partinin güdümünde olamaz. Yöneticiler kendi görüşlerini kulübü kullanarak açıklayamaz. Kulübü kirli siyasetinize alet edemezsiniz! Siyaset değil işinizi yapın” ifadelerini kullandı. 
Kayserispor yönetimine dikkat çeken tepkiler!
"BECERİKSİZLER"
CHP Kayseri İl Başkanlığjndan da konuyla ilgili şu paylaşım yapıldı: Kayserispor 3-5 beceriksiz siyasinin oyuncağı değil, bu şehrin bir değeridir. Devlet ile hükümeti ayırt edemeyen beceriksizler, Kayserispor’un arkasına sığınanlar bilmelidir ki, kendini devlet sananlar gidecek, bu millet devletine sahip çıkacaktır. 
Kayserispor yönetimine dikkat çeken tepkiler!
"KAYSERİSPOR'A BABALARININ MALIYMIŞ GİBİ HAKİM OLMAYA ÇALIŞAN ZİHNİYET"
CHP Milletvekili aday adayı ve aynı zamanda eski İl Başkanı Ümit Özer de, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Yıllardır kulübü siyasetin merkezi yapanlar, kapalı kapılar ardında, sen, ben, bizim oğlan top koşturanlar, dar alanda koltuk kapanlar, siyasi havaya, güce göre şekil alanlar, seçimden seçime adaylık yoklayıp antrenman yapanlar, şimdi kullandığınız dille, üslupla kimin ağzından konuştuğunuz, kimin siyasetini yaptığınız belli! Kayserispor 3 bilemedin 5'ten büyüktür. Bir kaç kişinin, birilerine yönelik şirinleme operasyonu şanlı Kayserispor'u bağlamaz. Kayserispor'a babalarının malıymış gibi hakim olmaya çalışan zihniyet, geçici Kayserispor kalıcıdır! Hükümet geçici, Devlet kalıcıdır.
"YÖNETİMLER GELİR , GİDER"
İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Kazım Yücel de, Kayserispor yönetimince yapılan açıklamaya tepki gösteren isimler arasında yer aldı. Yücel, “Kayserispor Kayseri'mizin sevdasıdır, Yönetimler gelir gider” dedi.
Kayserispor yönetimine dikkat çeken tepkiler!
"KAYSERİSPOR YÖNETİMİ BUGÜN BİZE ZİLLET DEDİ"
İş İnsanı Sedat Kılınç da “Yıllarca Kayserispor’a emek verdim ,yöneticilik yaptım. Kimsenin sahip çıkmadığı dönemde Kayserispor sahipsiz değil dedim; Başkan adayı oldum. Maddi manevi yanında oldum, defalarca sponsor oldum. Kayserispor harici hiçbir takımı tutmadım. Kayserispor yönetimi bugün bize zillet dedi” şeklinde konuştu. 
Kayserispor yönetimine dikkat çeken tepkiler!
KAYSERİSPOR'DA YÖNETİCİLİK İKTİDARA YARANMA VE YAMANMA YERİ DEĞİLDİR
İYİ Parti eski İl Başkanı Sebati Ataman da mevcut yönetimin yaptığı açıklamaya tepkisini şu sözlerle dile getirdi:  Kayserispor kimseye babasından miras kalmadı, kimsenin çiftliği de değildir. Kendi gibi düşünmeyenleri ötekileştirme çabasında olanların arka bahçesi de olamaz, Kayserispor tüm hemşerilerimizin ortak paydasıdır. Kayserispor’da yöneticilik, iktidara yaranma ve yamanma yeri değildir.
Kayserispor yönetimine dikkat çeken tepkiler!
ADINI DOĞRU YAZAMADIĞINIZ TRİBÜNLER SİZİ DE GÖNDERİR
İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Muharrem Yiğen: Bu nedir ya? Kendinizi ne sanıyorsunuz. Çok mu önemli iş yaptınız şimdi. Maçlar seyircisiz,üniversiteler öğrencisiz olsun istiyorlar. Nasıl tribün yazılacağını bilmeyen ama koşarak yer kapmaya çalışanlar. Ha bu arada başkanvekili ben imzaladım der, basın sözcüsü başka bişey der, başkan ben imzalamadım Beşiktaş hakkımız yedi der. 
Biz beceriksiziz kulübümüz 2,5 milyon euro zarar etti bizim yüzümüzden demezler adını bile doğru yazamadığınız tribünler sizi de gönderir. Türk Milletinin ferasetini sizde engelleyemezsiniz.
Kayserispor yönetimine dikkat çeken tepkiler!SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLISINI SEVERİM
Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığında da konuyla ilgili şu paylaşım yapıldı: Kayserispor: Zillet Konyaspor: Payanda Rizespor: Foseptik Faresi! Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim. Mustafa Kemal Atatürk.
Diğer yandan Kayserispor yönetiminin yaptığı açıklamaya bazı ünlü isimlerden de tepki geldi. 
KAYSERİSPOR VE KONYASPOR BAŞKANLARI AK PARTİDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLAN İSİMLER
Gazeteci Sedef Kabaş, sosyal medya  hesabından şunları yazdı: Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinin “Hükümet İstifa” tezahüratları sonrası “Futbola siyaset karıştırmayın” diye açıklama yapan Kayserispor ve Konyaspor Başkanlarının daha önce AK Parti Milletvekili aday adayları olduğunu biliyor musunuz?
Kayserispor yönetimine dikkat çeken tepkiler!
DEVLET BİZİZ, HALKIZ
Yönetmen Serminyan Midyat ise tepkisini “Devlet biziz. Halkız. Alanya’yız. Kayseri’yiz.  Siz kimsiniz?! Kendini devlet zanneden halkın uzağındaki kulüpler.  1. Kayserispor. 2. Alanyaspor.  Unutulmayacaksınız ey yöneticiler” sözleriyle dile getirdi. 
KAYSERİSPOR CAMİASINI TEMSİL ETMİYORLAR
Kayserispor TV sosyal medya hesabından ise “Şahsi görüşlerini, resmi site üstünden yazan sosyal medya yöneticisi ve birkaç kulüp yöneticisin fikirleri yine kendine aittir.Böyle bir düşünce Kayserispor taraftarlarını ve camiasını temsil etmemektedir” paylaşımı yapıldı.
KAYSERİSPOR DEVLETİN HER DAİM YANINDADIR 
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Kayserispor yönetiminin yaptığı açıklamayı paylaşarak, “Sevdamız Kayserispor Devletin ve Milletin her daim yanındadır. İyi ki Kayserisporluyum” dedi.
Kayserispor yönetimine dikkat çeken tepkiler!
MİLLİ DURUŞ BU İŞTE 
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’ya yakın isimlerden AK Partili Mehmet Metiner ise “Milli duruş bu işte! Kayserispor’un değerli başkanı Ali Çamlı’nın şahsında Kayseri’yi ve Kayserilileri yürekten selamlıyoruz” sözleriyle Çamlı ve yönetimine destek verdi.
Kayserispor yönetimine dikkat çeken tepkiler!
HÜKÜMET İLE DEVLETİN FARKINI ÖĞRENMEK...
Memleket Partisi Kayseri İl Başkanlığı da şu paylaşımı yaptı: Yapılacaklar listeniz: 
1. Hükümetle devletin farkını öğrenmek.
2. Kayserispor taraftarları adına konuşmamak.
3. Futbolu rant kapısı olarak görmemek.
4. Hükümet istifa diyenlere zillet demeyi bırakmak.
HÜKÜMETLER GELİR GEÇER, DEVLET BAKİDİR
Ünlü Radyo Programcısı Zeki Kayhan Coşkun da tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Devlet: Toprak bütünlüğüne bağlı olarak siyasal örgütlü bir ulusun ya da uluslar topluluğunun oluşturduğu tüzel varlık. Hükümet: Bir ülkenin yönetim kuruluşları. Hükümetler gelir geçer, devlet bakidir. Vatandaşlar devleti seçmek/değiştirmek için oy vermez misal…
Kayserispor yönetimine dikkat çeken tepkiler!
İSTİFAYA ÇAĞIRMAK, MİLLETE, DEVLETE DÜŞMANLIK DEĞİLDİR
Tarihçi Sinan Meydan: Görülen o ki Kayserispor yöneticileri AKP hükümetini "devlet" sanıyor. Hiçbir hükümet devlet değildir. Hükümet devleti yönetir. Hükümetteki partilere oy vermemek, hükümeti eleştirmek,istifaya çağırmak vatana,millete,devlete düşmanlık değildir. Kayserispor yöneticilerine duyurulur.
Kayserispor yönetimine dikkat çeken tepkiler!İŞTE "KAYSERİSPOR YÖNETİMİ" İMZALI FARKLI TEPKİLERİ BERABERİNDE GETİREN O AÇIKLAMA
Kayserispor yönetimine dikkat çeken tepkiler!