Kayserispor uzatmanın uzatmasında...

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Mondihome Kayserispor, Corendon Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Hakem Emre Kargın'ın 3 kez gol kararı verdiği karşılaşma Kayserispor uzatmanın uzatmasında yediği golle sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserispor uzatmanın uzatmasında...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Mondihome Kayserispor, deplasmanda Corendon Alanyaspor karşılaştı. İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmasının ikinci yarısına her iki takım da aynı 11 ile başlarken, Karşılaşmanın en önemli anlarından biri 68’inci dakikasında yaşandı. Cardosa’nın kaleci Ertuğrul’un üzerinden aşırttığı top direğe takılınca Kayserispor öne geçme şansını değerlendirememiş oldu. Burak Yılmaz 79’uncu dakikada Nazon’un yerine Carlos Mane’yi oyuna aldı. 
Uzatma dakikalarında sahneye çıkan Fidan Aliti kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu. Hakem Emir Kagın gol kararı verirken VAR incelemesinin ardından gol iptal edildi. 
Karşılaşmanın bu şekilde sonuçlanacağı düşünülürken bu kez sahneye Oğuz Aydın çıkarak, Kayserispor’u mağlup eden golü attı.  
Kayserispor bu sonuçla 36 puanda kalırken rakibi Alanyaspor puanını 39’a yükseltti. 
Kayserispor, lige verilen milli maç arasının ardından sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek.