Kayserispor'un maçı var

Kayserispor süper ligin 15. haftasında RHG Enertürk Enerji Stadyumunda Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserispor'un maçı var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor süper ligin 15. haftasında RHG Enertürk Enerji Stadyumunda Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00'da başlayacak olan mücadelede Hakem Turgut Doman düdük çalacak. Süper ligde çıktığı son 6 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Kayserispor evinde oynayacağı bu karşılaşmadan da galip ayrılıp ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor. Kayserispor bu sezon süper ligde çıktığı 14 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 26 puanda olan Kayserispor, ligde Fenerbahçe ve Galatasarayın ardından 3. sırada yer alıyor.

Kayserispor'un mücadeleye; Bilal, Gökhan, Attamah, Hosseini, Uzodimma, Karimi, Boa Morte, Ramazan, Kemen, Cardoso, Thiam 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kayserispor'un maçı var

Pendikspor'un ise Kayserispor karşısında; Erdem, Serkan, Berkay, Welinton, Sequeira, Lusamba, İbrahim, Diaby, Oscar Romero, Halil, Erencan 11'i ile sahaya çıkacağı tahmin ediliyor.