Kayserispor'un kupadaki rakibi belli oldu

Mondihome Kayserispor'un Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor'un kupadaki rakibi belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı. Kura çekimini Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF yönetim kurulu üyeleri ile kulüp temsilcileri katıldı. Kupada bu turdaki müsabakalar, tek maç eleme usulüne göre 9-10 ve 11 Ocak tarihlerinde oynanacak.

Kurada 4. eleme turundan gelen 28 takım ile Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Avrupa kupalarına katılım hakkı elde eden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor ile birlikte toplam 32 takım yer aldı.
Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda sahasında TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Vanspor’u; Baran Ali Gezek, Yiğit Emre Çeltik, Mehmet Eray Özbek ve Hayrullah Erkip’in golleri ile 4-0 mağlup eden Kayserispor, adını bir üst tura yazdırmayı başarmıştı.

Kayserispor’un Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turunda rakibi Gençlerbirliği oldu. Maç günü ve saati TFF tarafından ilan edilecek.
 

Kayserispor'un kupadaki rakibi belli oldu