Kayserispor'un en zor maçı öncesi mesaj var

Kayserispor, 31. hafta mücadelesinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını Burak yılmaz yönetiminde tamamlayan ekipte hedef: mutlak 3 puan. Kayserispor-Kasımpaşa maçı 3 Nisan Çarşamba günü saat 20:30'da başlayacak. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un en zor maçı öncesi mesaj var

Kayserispor, final ötesi bir maçta Kasımpaşa’yı ağırlayacak.

Sarı-Kırmızılı takım, hazırlıklarına teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde tamamlarken, pusuya yattı. Kayserispor Taraftarı Kapalı Kale de, Kasımpaşa maçının önemine dikkat çekerek, paylaşımda bulundu.

‘Yeniden Kavuşma Zamanı’ denilen açıklamada, ‘Büyük Kayserispor Taraftarı, verilen milli ara sonucu ilk iç saha müsabakamız olan Kasımpaşa maçına sayılı günler kaldı, siz değerli taraftarlarımızın desteğinin daha elzem hale dönüştüğü bu kritik haftada stadyumdaki yerlerimizi olabilecek en maksimum seviyede tutmamız gerekmektedir. Müsabakanın günü ve saati itibariyle negatiflikler olsa da büyük Kayserispor taraftarı üzerine düşen hassasiyeti en iyi şekilde göstereceğine inancımız tamdır. Haydi Kayseri, Çarşamba günü şehrin kalbinde aynı yürekte atmaya, takımımıza 3 puanı hep birlikte aldırmaya hazır mıyız? Unutma sen yoksan bir kişi eksiğiz’ denildi. 

Kayserispor'un en zor maçı öncesi mesaj var

Kayserispor, ligin ilk yarısında 4-3 mağlup ettiği güçlü rakibini puansız göndererek, rövanşı da almak istiyor. Kayserispor ile Kasımpaşa arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 3 Nisan Çarşamba günü saat 20:30'da başlayacak. Ömer Faruk Turtay'ın düdük çalacağı maça büyük ilgi bekleniyor.