Kayserispor'un en değerli ismi oldu

Kayserispor'un başarılı kalecisi Bilal Bayazit'in yıldızı parlamaya devam ediyor. Son güncellemeyle piyasa değerini artıran Bayazit, en değerli kaleciler arasına girdi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde

Kayserispor'un en değerli ismi oldu

Kayserispor’un başarısında büyük emeği bulunan Bilal Bayazit’in yıldızı parlamaya devam ediyor.

Dikkat çekici performans ile bu sezon büyük çıkış yakalayan Bayazit, futbol kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. Süper Lig'in en çok gol kurtaran kalecileri arasında yer alan Bayazit, takımına kritik katkılarda bulunarak, değerini arttırdı. 
Son yapılan piyasa değeri güncellemesinde, Bilal Bayazit’in değerinde dikkat çeken bir artış görüldü. Bilal, Süper Lig’de 800 Bin Euro olan değerini, üç katına çıkarak 2 Milyon 800 Bin Euro'ya ulaştı. Bu gelişme sonrasında Bayazit, aynı zamanda Süper Lig'in en değerli kalecileri arasına girmeyi başardı. 

Kayserispor'un en değerli ismi oldu

Süper Lig değerlendirmesinde, Fenerbahçe’nin kalecisi Livakovic 12 Milyon Euro ile zirvede yer alırken, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır 9 Milyon Euro ile ikinci sırada bulunuyor. Beşiktaş’ın kalecisi Ersin Destanoğlu ise 3 Milyon Euro ile üçüncü sırada yer alıyor. Kayserispor’un genç yıldızı Bilal Bayazit, bu sıralamada dördüncü basamakta yer aldı.
A Milli Takımın da dikkatini çeken Bilal Bayazit, gelecek vaat eden bir kariyer ile kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor. Sürekli artan performansı ve piyasa değeriyle, Kayserispor’a da büyük katkı sağlayan Bayazit, transferin de gözdesi oldu. Her hafta kritik kurtarışlara imza atarak adından başarı ile söz ettiren Bilal, Kayserispor ve Türk futbolu için umut oldu. Taraftarın da sevgisini kazanan Bilal Bayazit, hedefinin A Milli takım olduğunu yineledi.