'Kayserispor'un cenaze namazını kıldırırsınız!'

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden yükselen 'hükümet istifa' sesleri üzerine açıklama yapan Kayserispor yönetimine tepki gösterdi. Kayserispor'un kirli siyasete alet edilmeye çalışıldığını belirten Arık, 'Bu hezeyanlarınıza ve koltuk ittifakı ağzı ile konuşma devam eder, bu şehri ikiye bölmeye kalkarsanız, korkum odur ki çok iyi bildiğiniz işi yapar Kayserisporun da cenaze namazını kıldırırsınız' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Kayserispor'un cenaze namazını kıldırırsınız!'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden yükselen “hükümet istifa” sesleri üzerine açıklama yapan Kayserispor yönetimine tepki gösterdi. Kayserispor’un kirli siyasete alet edilmeye çalışıldığını belirten Arık, “Bu hezeyanlarınıza ve koltuk ittifakı ağzı ile konuşma devam eder, bu şehri ikiye bölmeye kalkarsanız, korkum odur ki; çok iyi bildiğiniz işi yapar Kayserisporun da cenaze namazını kıldırırsınız. Ama Kayseri ve Kayserispor’a gönül verenler buna asla müsaade etmeyecek” diye konuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Beşiktaş üyeliğinden istifasına da değinen Arık, “Ne mutlu ki Beşiktaş’a Bahçeli’den kurtuldu darısı Fenerbahçe’nin başına…” diye konuştu. 

Fenerbahçe Konyaspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan karşılaşmada tribünlerden “Hükümet İstifa” sesleri yükselince Kayserispor yönetimi yazılı bir açıklama ile hükümete destek açıklamasında bulundu. Söz konusu gelişmeyi değerlendiren CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, iktidarın tribünlerden yükselen tepkiden rahatsız olduğu için kontrolündeki kulüplere bu yönde açıklamalar yaptırdığını ifade etti. Arık, açıklamasında şu görüşlere dikkat çekti: “6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından yardım seferberliği düzenleyen, bölge halkının yanına koşan; iktidarın beceriksizliği karşısında da demokratik tepkilerini ortaya koyan Fenerbahçe ve Beşiktaş başta olmak üzere tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. 
Türkiye’ye asrın rezaletini yaşatan koltuk ittifakı da beceriksizliklerini örtmek için Kayserisporumuzu kirli siyasetlerine alet etmeye çalışıyor. Güce göre şekil alan yöneticiler de; Saraçoğlu’ndan, İnönü’den yükselen seslerden korkup; koltuk ittifakının ağzıyla açıklama yapıyor. Devlet ile hükümeti ayırt edemeyenler bilmelidir ki; Kayserispor 3-5 siyasinin değil, Kayserinindir. Kayseri’nin bir değeridir. Koltuk ittifakına stepne olmaya çalışan sözde yöneticilere sesleniyorum: 
Bu hezeyanlarınıza ve koltuk ittifakı ağzı ile konuşma devam eder, bu şehri ikiye bölmeye kalkarsanız, korkum odur ki; çok iyi bildiğiniz işi yapıp Kayserisporun da cenaze namazını kıldırırsınız. Ama Kayseri ve Kayserispor’a gönül verenler asla müsaade etmeyecek. 
Ne mutlu ki Beşiktaş’a Bahçeli’den kurtuldu darısı Fenerbahçe’nin başına…”