Kayserispor taraftar grubundan 38 TL açıklaması

Kayserispor'un güçlü taraftar grubu Kapalı Kale'den dikkat çeken 38 TL açıklaması. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor taraftar grubundan 38 TL açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor son olarak karşılaştığı Başakşehir’i 3-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi olmuştu. Teknik Direktör Burak Yılmaz nezaretinde ilk galibiyetini yaşayan sarı-kırmızılılar kötü gidişata ‘dur’ diyerek puanını 32’ye çıkardı. Puan sıralamasında 11. sıraya yükselen Kayserispor, ligin 27. haftasında 24 Şubat Cumartesi günü sahasında Ankaragücü’nü konuk edecek.

Diğer yandan Kayserispor’un güçlü taraftar grubu Kapalı Kale’den maça ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi. Kapalı Kale sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Ankaragücü müsabakasında güney alt ve kuzey üst tribünlerinin tek fiyattan satışa sunulacağını söyledi.

Ücretin ise 38 TL olduğu ifade edildi. Kapalı Kale’den yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı; "Taraftarlar derneğimizin isteği üzerine, bu hafta sonu oynayacağımız MKE Ankaragücü müsabakasında Güney Alt ve Kuzey Üst tribünleri 38 ₺ ile tek fiyattan satışa sunulacaktır. Ayrıca bu tribünlerde kombinesi olan taraftarlarımıza önümüzdeki sezon alacakları Kuzey Üst veya Güney Alt kombineleri için %15 indirim uygulanacaktır."

24 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da oynanacak Kayserispor-MKE Ankaragücü maçının bilet fiyatları şu şekilde:

Güney Alt tribün bileti: 38 TL

Kuzey Üst tribün bileti: 38 TL

Doğu Üst tribün bileti: 200 TL

Doğu Alt tribün bileti: 250 TL

Batı Üst tribün bileti: 400 TL

Batı Alt tribün bileti: 1250 TL

Batı Balkon tribün bileti: 500 TL

Misafir tribün bileti: 49 TL