Kayserispor sahaya çıkıyor! İşte sarı kırmızılıların muhtemel 11'i

Trendyol Süper Lig'e verilen aranın ardından Kayserispor bugün 20.30'da Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserispor sahaya çıkıyor! İşte sarı kırmızılıların muhtemel 11'i
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’e verilen aranın ardından Kayserispor bugün 20.30’da Kasımpaşa’yı konuk ediyor. Milli takım arasının ardından Trenyol Süper Lig heyecanı dün oynanan karşılaşmalarla başladı. 31 haftanın açılış karşılaşmasında Çaykur Rizespor deplasmanda İstanbulspor’u farklı geçerken, lider Galatasayar Atakaş Hatayspor karşısında tek golle 3 puan alarak liderliğini sürdürdü. Dün oynanan diğer karşılaşmalarda Alanyaspor deplasmanda Gaziantepspor’u 3-0’a geçerken Antalyaspor ile Ankaragücü sahadan birer puan ile ayrıldı. 
Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Kayserispor ise Kasımpaşa’yı konuk edecek. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı  Ömer Faruk Turtay yönetecek. 
Bu önemli karşılaşma öncesinde Kayserispor’un başarılı kalecisi Bilal Bayazıt sarı kart, genç oyuncusu Arif Kocaman ise kırmızı kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecek. Anthony Uzodimma ve Majid Hosseini ise sakatlıkları nedeniyle Kasımpaşa maçındaki yerlerini alamayacak. 
Bu önemli karşılaşmada Burak Yılmaz’ın muhtemel 11 ise şu şekilde: 
Onurcan Piri
Julian Jeanvier
Dimitrios Kolovetsios 
Gökhan Sazdağı
Lionel Carole
Aylton Boa Morte
Kartal Yılmaz
Miguel Cardoso
Ali Karimi
Mehdi Bourabia
Duckens Nazon