Kayserispor - Pendikspor Maçının Hakemi Belli Oldu

12 Aralık Pazar günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda Kayserispor ile Pendikspor arasında oynanacak Süper Lig maçının hakemi Turgut Doman olarak açıklandı. Kayserispor, zorlu rakibi Pendikspor karşısında taraftar desteğiyle galibiyet peşinde. Ayrıntılar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor - Pendikspor Maçının Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 15. haftasında gerçekleşecek olan heyecan dolu maçlardan biri de Kayserispor ve Pendikspor arasında olacak. 10 Aralık Pazar günü, RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda saat 16:00'da başlayacak bu önemli karşılaşmanın hakemi Turgut Doman olarak belirlendi.
Doman'ın yardımcılıklarını tecrübeli isimler Mustafa Sönmez, Murat Şener ve Mehmet Ali Özer yapacak. Bu atamalar, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan resmi açıklama ile duyuruldu.
Son dönemdeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Kayserispor, Süper Lig'de son altı maçında elde ettiği beş galibiyet ve bir beraberlikle formda bir grafik çiziyor. Takım, bu zorlu maçı da kayıpsız geçerek serisini sürdürmeyi hedefliyor.
Kayserispor, taraftar desteğini arkasına alarak Pendikspor karşısında sahaya çıkacak. Sarı-Kırmızılı takım, bu maçı da kazanırsa, hem yeni bir galibiyet serisi yakalamış hem de yenilmezliğini 7 maça çıkarmış olacak.  

Kayserispor - Pendikspor Maçının Hakemi Belli Oldu

Kayserispor taraftarı, bu zorlu mücadelede düdük çalacak olan hakem Turgut Doman'ın performansını büyük bir merakla bekliyor. Doman, 23 Kasım 2020'de Kayserispor’un yüzde 100 penaltını vermemiş, 9 dakika duran oyunda 5 dakika uzatma vermişti. 

Yarın
20.00 Galatasaray - Adana Demirspor: Abdülkadir Bitigen

9 Aralık Cumartesi
13.30 Antalyaspor - Fatih Karagümrük: Çağdaş Altay
16.00 Samsunspor - Kasımpaşa: Zorbay Küçük
19.00 Beşiktaş - Fenerbahçe: Atilla Karaoğlan

10 Aralık Pazar
13.30 İstanbulspor - Corendon Alanyaspor: Cihan Aydın
16.00 RAMS Başakşehir - Hatayspor: Burak Şeker
16.00 Kayserispor - Pendikspor: Turgut Doman
19.00 Gaziantep FK - Trabzonspor: Arda Kardeşler

11 Aralık Pazartesi
20.00 MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor: Halil Umut Meler
20.00 Konyaspor - Sivasspor: Tugay Kaan Numanoğlu