Kayserispor Milyonlarca Lira Zarara Uğramış!

Kayserispor'da FİFA'dan gelen transfer yasağının tepkileri çığ gibi büyüyor. Başkan Ali Çamlı'dan önceki dönemde yapılan büyük hatalar, gün geçtikçe ortaya çıkıyor. Sarı-Kırmızılı kulübe bu kez de şu oyuncular transfer yasağına neden oldu: Jocelyn Janneh Salifou Soumah, Andrea Bertolacci, Denis Alibec. Jocelyn Janneh ve Salifou Soumah'ın hangi dönemde tranfser edildiği merak ediliyor? Ayrıntılar Kayseri Olay'da...

Kayserispor Milyonlarca Lira Zarara Uğramış!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da, basın sözcüsü Samet Koç’un, transfer yasağına neden olan oyuncuları açıklamasıyla birlikte taraftar büyük tepki gösterdi. Koç, X hesabından yaptığı açıklamada, FİFA'dan gelen yasak haberini duyurmuştu. Koç, 'Büyük Kayserispor Taraftarı, bir süre önce açıklanan kararla haksız fesihlerin konu edildiği transfer yasağı hükmüne itirazımız Avukatlarımız tarafından yapılmıştır. Sürecin sonuçlanması ile birlikte kamuoyu bilgilendirilecektir. Cezaya konu oyuncular: Jocelyn Janneh Salifou Soumah, Andrea Bertolacci, Denis Alibec' bilgisini vermişti.

Kayserispor Milyonlarca Lira Zarara Uğramış!

Topa dahi vurmadan sözleşmeleri haksız feshedilmiş

Önceki dönemde yapılan hatalı transferlerin cezasını yine takıma büyük emek veren, toplamda 89 problemli dosyayı çözen Başkan Ali Çamlı çekiyor. Başkan olduktan sonra yönetimiyle birlikte büyük bir fedakarlık yaparak, kulübü temizlemeye çalışan Ali Çamlı, son gelen cezalarla şok oldu. Özellikle cezaya neden olan 4 oyuncudan 2’sinin topa dahi vurmadan milyonlarca lira zarar uğratılması bardağı taşırdı. Andrea Bertolacci, toplamda 116 dakika forma giyerken Başkan Ali Çamlı, bu oyuncunun Kayserispor’a maleyetinin 6 Milyon Euro olduğunu söylemişti. Aynı şekilde Denis Alibec tranfseri de Kayserispor’a pahalıya patlamıştı. Bu oyuncuların yanı sıra  Jocelyn Janneh ve Salifou Soumah’ın topa vurmadan kulübe getirdiği büyük para cezası tepkileri arttırdı.

Kayserispor Milyonlarca Lira Zarara Uğramış!

Başkan Ali Çamlı, büyük bir başarıya imza attı

Bu sezon iki kere transfer tahtasını açan ve yaklaşık 500 Milyon TL’nin üzerinde bir borç ödeyen Ali Çamlı’nın konuya dair açıklama yapması bekleniyor.  Jocelyn Janneh ve Salifou Soumah’ın adını dahi kimse bilmiyor. ‘Kayserispor’u tertemiz yapacağız’ diyen Başkan Ali Çamlı’nın temlik sürecinde yapacağı açıklamalar tüm spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Başkan Ali Çamlı, temlik sürecinde avukatların hata tespit ettiğini ve sezon sonunda yapılan bu hataları açıklayacağını geçtiğimiz aylarda net bir dille ifade etmişti. Kayserispor’da, Jocelyn Janneh ve Salifou Soumah’ın hangi döneme ait olduğu da yakın bir zamanda açıklığa kavuşasağı gelen bilgiler arasında yer aldı. 

Kayserispor Milyonlarca Lira Zarara Uğramış!