Kayserispor- Konyaspor maçı öncesi dikkat çeken detay!

Kayserispor-Konyaspor maçının biletleri passolig tarafından satışa sunulurken, yönetim maça ilginin artması adına fiyatları 38 TL olarak belirledi. Sarı-Kırmızılı takım, 9 maçtır mağlup edemediği Konyaspor'u evine puansız gönderip, kümede kalmayı amaçlıyor. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor- Konyaspor maçı öncesi dikkat çeken detay!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, bu hafta kendisi gibi kümede kalma mücadelesi verecek olan Konyaspor’u ağırlayacak. Sarı-Kırmızılı yönetim, taraftarın maça daha çok ilgi göstermesi adına bilet fiyatlarını 38 TL olarak belirledi. Konyaspor logolu Passolig Kartları dışında tüm Passolig kartlar ile bilet satın alınabileceği belirtildi. Yönetim, Güney Alt, Kuzey Alt  ve Kuzey Üst Tüm Bloklar 38 TL, olarak belirledi. Doğu Üst Tüm Bloklar: 75 TL, Doğu Alt Tüm Bloklar: 100 TL, Batı Alt Tüm Bloklar: 200 TL, Batı Balkon Tüm Bloklar: 250 TL ve Misafir Tribünü: 49 TL olarak açıklandı. 

Tüm takımların passolig kartları geçerli olacak

Kayserispor’dan yapılan açıklamada, ‘Şehrin Kalbinde buluşuyoruz! Mondihome Kayserispor’umuzun Trendyol Süper Lig 2023-2024 Sezonu 37. haftasında 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da Tümosan Konyaspor ile RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri Passolig tarafından satışa sunuldu. PFDK'nın almış olduğu karar gereği Fatih Karagümrük karşılaşmasında Kuzey Alt C ve D Blokta yer alan taraftarlarımızın Konyaspor müsabakasına girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir. Kulübümüzün almış olduğu karar gereği, PFDK kararı ile ceza alan bloklarda bulunan kombine sahiplerinin koltukları bu maç için satışa açılacaktır. Ev Sahibi takım biletleri, Konyaspor logolu Passolig Kartlar hariç tüm Passolig kartlar ile satın alabilecektir. Konyaspor logolu kartlar sadece misafir takım tribünden bilet satın alabileceklerdir’ ifadeleri kullanıldı. 

Kayserispor- Konyaspor maçı öncesi dikkat çeken detay!

Kayserispor, 9 maçtır galip gelemiyor

Kayserispor, saha ve seyirci avantajını arkasına alarak, 9 maçtır mağlup edemediği Konyaspor’u evine puansız göndererek, kümede kalmayı matematiksel olarak garantilemenin hesabını yapıyor. Sarı-Kırmızılı takım, Konyaspor'a karşı son galibiyetini 2019 yılında Konya'da oynanan maçta Deniz Türüç'ün attığı tek golle Kayseri'ye 3 puanla dönmüştü. Kayserispor, bu maçtan sonra oynanan 9 maçta da 3 puan sevinci yaşayamadı. Bu süreçte 9 maçın 6'sında Konyaspor kazanırken, 3 karşılaşmada beraberlik ile sonuçlandı.