Kayserispor - Konyaspor maç saatinde değişiklik oldu

Kayserispor'un ikinci etap kampı çalışmaları kapsamında Konyaspor ile yapacağı hazırlık maçında saat değişikliğine gitti. Sarı-Kırmızılı takım, bugün Konyaspor ile kendi tesislerinde yapacağı maç saat kaçta oynanacak? Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri Haberinde...

Kayserispor - Konyaspor maç saatinde değişiklik oldu

Kayserispor, ikinci etap kamp çalışmalarını bugün yapacağı Konyaspor maçıyla sürdürecek. Sarı-Kırmızılılar, bugün Konyaspor ile yapacağı hazırlık maçında maçın başlama saati değiştirildi.
Daha önce 18:00 olarak açıklanan maçın başlama saati, aşırı sıcaklardan dolayı 18:30'a alındı. Taraftarlar, bu gelişmeyi yakından takip ediyor. 
Kayserispor tesislerinde oynanacak olan müsabaka, iki takımın da yeni sezon öncesi performanslarını değerlendirme açısından önem taşıyor. Her iki ekibin teknik direktörleri, futbolcularının form durumlarını gözlemleyerek son rötuşları yapacak.
Kayserispor taraftarı büyük bir heyecanla transfer yasağının kaldırılmasını bekliyor. Bu konuda harhangi bir açıklama gelmezken, hazırlıkların transfer yapılmayacak gibi gerçekleşeceği öğrenildi.