Kayserispor dan Karaman açıklaması

Kayserispor dan Karaman açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan boşalan teknik direktör görevine getirilen Hikmet Karaman, daha önceki dönemlerde kulüp başkanlığı yapan Recep Mamur ve yöneticileriyle yemekte bir araya geldi.

Karaman, kendisine iyi niyetli olduğu kişilerin daveti üzerine katıldığını belirterek, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu. “Kayserispor düşmanlarıyla asla birlikte olmayacağım” diyen Karaman, “Tüm taraftarımızın bilmesini isterim ki, nifak sokmak niyetinde olan kişiler ne Hikmet Karaman’a yaklaşabilir, ne de Hikmet Karaman’ın bu kişiler ile işi olur. Bir dostumun daveti üzerine bugün iyi niyetli olarak katıldığım bir yemekte bu niyette olan kişilerin varlığından sonradan haberdar olduğumu ve Kayserispor düşmanları ile asla birlikte olmayacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım” ifadelerinde bulundu.   

Karaman, bu açıklamanın üzerine ikinci bir paylaşım daha yaptı. Yine nifak vurgusu yapan Karaman, “Kayserispor’a, başkanımız Erol Bedir ve yönetim kurulunun daveti üzerine gelmiş ve göreve başlamış durumdayım. Tek hedefimiz Kayserispor’u hak ettiği yerlere taşımak olup, bu uğurda yolumuza devam ederken, camiamız arasına nifak sokulmasına ve yönetimimizin, teknik heyetimizin, futbolcularımızın ve taraftarlarımızın arasındaki birlikteliğin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.

Taraftarlar tarafından büyük tepki gören buluşma ve Karaman’ın açıklamasının üzerine Kayserispor Kulübünden de yazılı bir bildirimi yayınlandı. Yönetimin yaptığı açıklamada da yine Karaman ile Kayserispor arasına nifak sokma gayretlerinin olduğunun altı çizilerek, şu ifadelere yer verildi: “Bugün sosyal medyada dolaşan haber ve hocamız Sayın Hikmet Karaman’ın açıklamalarından anlaşıldığı üzere; Hocamızın masum bir yemek olarak değerlendirdiği ve o niyetle katıldığı davet maalesef niyet ve davranış biçimleri Kayseri ve Kayserispor sevdalılarınca iyi bilinen şahıslar tarafından saptırılmaya çalışılmış ve Kayserispor’umuzun Yönetim -Teknik Heyet -Takım ve Taraftarlarının arasına nifak sokma gayretlerine girişmişlerdir. Ancak; Bu çaba ve gayretler ne yönetim, ne büyük tecrübe sahibi hocamız Hikmet Karaman, ne de Büyük Kayserispor taraftarımızı birbirine düşürmeye yetmeyecektir. Büyük taraftarımızın bu oyunlara gelmemesi en büyük dileğimizdir. Kayserispor Kulübü.”