Kayserispor'da transfer yasağı kaldırılsa bile...

Kayserispor'un transfer tahtasının açılması için yoğun bir çaba sarf ediliyor. Başkan Ali Çamlı'nın gece gündüz mesai yaparak, bu problemi çözmeye çalışıyor. Sarı-kırmızılı takımda transfer tahtası henüz açılamadı. Gaziantep FK maçında önce transferler yapılacak mı? Detaylar için Kayseri haberini okuyun.

Kayserispor'da transfer yasağı kaldırılsa bile...

Kayserispor’da transfer tahtasının açılması gündemini koruyor.

Sarı-Kırmızılı takımda transfer tahtası henüz açılamadı. Başkan Ali Çamlı ve yönetimi, gece gündüz bu sorunu çözmek için yoğun çaba sarf ediyor. Basın Sözcüsü Samet Koç, transfer tahtasının açılması için çalışmaların yapıldığını ve yeni yapılacak transferlerin Gaziantep FK maçına yetiştirilmesini arzu ettiklerini söylemişti. Şu ana kadar transfer tahtası açılamadığı için yeni transferlerin yasak kalksa bile oynayamama gibi bir durumu söz konusu. Tahtanın açılması durumunda yeni transferlerin maçta forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor. Yeni alınacak oyuncuların Gaziantep FK maçında sahaya çıkabilmesi zor görünüyor.  

Yeni transferlerin Gaziantep maçında oynayabilmeleri için son tarih 2 Ocak Cuma günü saat 19:00. Bu tarihe kadar futbolcular TFF'ye bildirilip tescil edilmesi gerekiyor. Başkan Ali Çamlı, transfer tahtasının açılması için yoğun çaba sarf ederken, taraftarlar ise heyecanla yeni transfer haberlerini bekliyor.

2023-2024 yılı transfer sezonu ara transfer dönemi 11 Ocak 2024'te başlamıştı, 9 Şubat 2024'te ise sona erecek. Kayserispor'un 7 gün içinde transfer tahtasını açması ve kadrosuna yeni oyuncular takviye etmesi bekleniyor. kadrosunda Mame Thiam ve Olivier Kemen gibi önemli oyuncuları kaybeden Sarı-Kırmızılılar, 27 puanla 12. basamakta yer alıyor. Son 8 Süper Lig maçını kazanamayan Kayserispor için tehlike çanları çalıyor. Sarı-Kırmızılı takım 23 puanla düşme hattında yer alan Gaziantep FK ile arasında 4 puan fark bulunuyor. Kayserispor'un bu maçı kaybetmesi durumunda düşme hattına gerileme gibi bir durumu var.