Kayserispor'da tehlike çanları çalmaya başladı!

Son olarak Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan Kayserispor'da moraller dibe vurdu. Sarı-Kırmızılı takım, milli arayı en iyi şekilde değerlendirerek, Kasımpaşa maçını kazanıp, yeniden çıkışa geçmek istiyor. Sakat ve cezalı oyuncular can sıkarken, Gökhan Sazdağı''nın dönecek olması azda olsa moralleri arttırdı, fakat bu kez de Bilal Bayazit, cezalı duruma düştü. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da tehlike çanları çalmaya başladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Alanyaspor'a son dakika golüyle 1-0 mağlup olan Kayserispor için tehlike çanları yeniden çalmaya başladı.

Başakşehir ve Ankaragücü maçlarını üst üste kazanarak nefes alan Sarı-kırmızılı takım, yeniden düşüşe geçti. Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup olan Kayserispor, ardından evinde Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Sonrasında Alanyaspor’a konuk olan Sarı-Kırmızılılar, buradan da mağlup ayrıldı. 36 puanla ateş hattının yukarısında olan Kayserispor, milli araya moralsiz girdi. Bu durum taraftarı fazlasıyla üzdü. Son 3 haftada 8 puan kaybeden Sarı-Kırmızılı takımda moraller dibe vurdu. 

Futbolculara 4 gün izin verildi

Toplamda 4 gün izin verilen Sarı-Kırmızılılar, milli arayı en iyi şekilde değerlendirerek, yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor. Alanyaspor maçı sonrasında morallerin son derece bozuk olduğu gözlendi. Kayserispor'da oyuncular Çarşamba günü Kasımpaşa hazırlıklarına başlayacak.

Kayserispor'da tehlike çanları çalmaya başladı!

Kasımpaşa final maçı olacak!

31. Hafta mücadelesinde evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Kayserispor, bu maçı final niteliğinde görüyor. Kasımpaşa engelini aşarak 39 puanı hanesine yazdırarak, çıkışa geçmeyi amaçlayan Sarı-Kırmızılı takımda Gökhan’ın cezası sona ererken, bu kez de kaleci Bilal cezalı duruma düştü. Majid Hosseini ve Julian Jeanvier’in sakatlığında, Arif Kocaman’ın da cezalı olduğu bu haftalarda defans hattı adeta SOS veriyor.

Alanyaspor maçında Dimitrios Kolovetsios ile Josehp Attamah’a şans veren teknik direktör Burak Yılmaz, kara kara düşünüyor. Milli arada sakatların geri dönmesi bekleniyor.