Kayserispor'da şok gelişme!

Kayserispor, Onur Bulut'un transfer için yaptığı itirazın UÇK tarafından reddedilmesiyle sarsıldı. Beşiktaş, Onur Bulut'u, 1 Milyon Euro'luk serbest kalma bedeliyle transfer etmişti. Sarı-Kırmızılı kulüp, 2,5 milyon Euro'luk tazminat davası açmıştı. Haberi gazeteci Yağız Sabuncuoğlu paylaştı. Detaylar Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haberi'nde...

Kayserispor'da şok gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'da şok bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 42 puanla başa çıkmayı başaran sarı-kırmızılı kulüp, Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndan (UÇK) gelen olumsuz haberlerle sarsıldı. 9 Şubat'ta sözleşmesinde bulunan 1 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini kullanarak Beşiktaş'a transfer olan Onur Bulut'un davasında, Kayserispor'un itirazı reddedildi.

Kayserispor'da şok gelişme!

Yağız Sabuncuoğlu açıkladı 

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre, UÇK, Kayserispor'un Onur Bulut'un transfer için yaptığı itirazı kabul etmedi. Kayserispor, Beşiktaş'ın Onur Bulut'a ödediği 1 milyon Euro'luk çıkış sözleşmesinin hukuksuz olduğunu iddia ediyordu. Bu karar sonucunda Beşiktaş, 2.5 milyon Euro'luk bir tazminattan kurtulmuş oldu.Sabuncuoğlu, 'UÇK, Kayserispor'un Onur Bulut transferi için yaptığı itirazı reddetti. Kayserispor, Beşiktaş'ın Onur Bulut için ödediği 1 milyon euroluk çıkış maddesinin hukuksuz olduğunu iddia ediyordu. Beşiktaş, UÇK kararı sonrası 2.5 milyon euroluk bir tazminattan kurtuldu.' ifadelerini paylaştı.. 

Kayserispor'da şok gelişme!

Kayserispor, bu gelişmeyle büyük bir şok yaşadı. Kayserispor'un, Onur Bulut'un transfer konusundaki itirazının reddedilmesi sonrasında Başkan Ali Çamlı'dan resmi bir açıklama bekleniyor. 

Kayserispor'da şok gelişme!