Kayserispor'da Pendikspor maçı öncesi son durum ne?

Burak Yılmaz yönetiminde 28 Nisan Pazar günü Pendikspor'a konuk olacak olan Kayserispor'da sakat olan Majid Hosseini, Ali Karimi, Julian Jeanvier ve Lionel Carole, son iki hafta oynanan maçlarda forma giyememişti. Futbolcuların son durumları ne? Tüm ayrıntılar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haber bülteninde...

Kayserispor'da Pendikspor maçı öncesi son durum ne?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig'de 37 Puanla ateş hattında yer alan Kayserispor’da sakat oyuncuların son durumu ne? Hangi oyuncular sezonu kapattı. Pendikspor maçına yeşitecek oyuncu bulunuyor mu?

Son 6 maçtın galibiyet sevinci alamayan Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takımda, Pendikspor maçındandan başka bir şey konuşulmuyor. Tüm camia, 3 puana kilitlendi. Pendikspor maçı final olarak görülüyor. Kayserispor, Pendikspor'u mağlup ederse, 40 puana ulaşacak ve rahat bir nefes alacak.

Kayserispor'da Pendikspor maçı öncesi son durum ne?

Dört eksik var, oyuncuların durumları ne?

Burak Yılmaz nezaretindeki Kayserispor’da, Majid Hosseini, Ali Karimi, Julian Jeanvier ve Lionel Carole, son iki hafta oynanan maçlarda forma giyememişti. Ali Karimi sezonu kapatırken, diğer oyunculardan da Majid Hosseini’nin birkaç hafta içinde yeşil sahalara dönmesi bekleniyor.

Kayserispor'da Pendikspor maçı öncesi son durum ne?

Carole Pendikspor maçında oynayacak mı?

Ameliyat olan Julian Jeanvier hakkında net bir açıklama olmazken, Lionel Carole, hafta içinde düz koşulara başlamıştı. Fransız sol bekin Pendikspor maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi. Antrenman eksiği bulunan ve ağrılarının devam ettiği öğrenilen Carole’un Karagümrük maçına yetişmesi bekleniyor. Kritik haftalara girilirken, Carole’un dönecek olması moralleri arttırdı. Özellikle Hasan Ali Kaldırım’ın düşük performansı tepkileri de bareberinde getirmişti.